Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Το Δ.Δ. Κάστρου πανηγύρισε του Προφήτη Ηλία




Πλήθος πιστών από την ευρύτερη περιοχή και εκπρόσωποι της αυτοδιοικητικής, πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής τίμησαν με την παρουσία τους την πανήγυρη του Προφήτη Ηλία, πολιούχου  του Δ.Δ.  Κάστρου στο Δήμο Ορχομενού.





Ο Προφήτης Ηλίας ήταν άνθρωπος με ζήλο και με τη δύναμη της προσευχής και της πίστεώς του κατάφερε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της εποχής του. Κάτι που ευχήθηκαν και οι ιερείς που συλλειτούργησαν να συμβεί και σήμερα και να μας δώσει ο Προφήτης λίγο από τον ζήλο του για να ανοίξουμε δρόμο μετανοίας στις ζωές μας. Με το πέρας του Εσπερινού  ακολούθησε η ιερά λιτάνευση της  εικόνος στους δρόμους του χωριού, στην οποία ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Βουλευτή Βοιωτίας κ. Ανδρέα Κουτσούπα, της δικηγόρου και πολιτευτή Βοιωτίας κας Λουκίας Θεοδώρου, ενώ εκ μέρους του Δήμου παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΔΣ, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.






 Όσοι έμειναν μέχρι αργά, ανταποκρίθηκαν και στο κάλεσμα της Α.Ο. Κάστρου, που είχε διοργανώσει στην πλατεία δημοτική βραδιά με την δική μας Γωγώ Τσαμπά και την ορχήστρα της. Και του χρόνου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: