Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Ο κ. Γιάννης Γιανναράκης νέος περιφερειακός σύμβουλος της Αριστερής Παρέμβασης Στερεάς

Ο Γ. Γιανναράκης νέος περιφερειακός σύμβουλος της Αριστερής Παρέμβασης Στερεάς
Νέος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Αριστερή Παρέμβαση Στερεάς Ελλάδας ορκίστηκε ο Γιάννης Γιανναράκης. Βάσει των αρχών της παράταξης, στο μέσο της θητείας του περιφερειακού συμβουλίου, δηλαδή τα 2,5 χρόνια, στη θέση του Βασίλη Ζούμπου, που είχε τεθεί επικεφαλής στις περιφερειακές εκλογές του 2014, την εκπροσώπηση της παράταξης αναλαμβάνει ο κ. Γιανναράκης από την Εύβοια.
Ο Β. Ζούμπος παραιτήθηκε τον Μάρτιο από τη θέση του ως Περιφερειακός Σύμβουλος, ώστε να πραγματοποιηθεί εναλλαγή της εκπροσώπησης της Παράταξης.
«Η εναλλαγή εκπροσώπησης, όπως και η άμεση ανακλητότητα και η διαρκής λογοδοσία των εκπροσώπων της Περιφερειακής μας Παράταξης στη Γενική της Συνέλευση, είναι βασικά στοιχεία της πραγματικής Δημοκρατίας που αγωνίζεται να φέρει στον τόπο η Αντικαπιταλιστική Αριστερά.
Με την εναλλαγή εκπροσώπησης, η Περιφερειακή μας Παράταξη Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα, θέλει έμπρακτα να δείξει ότι οι αγωνιστές που συσπειρώνονται γύρω από την Περιφερειακή μας Παράταξη, δεν βρίσκονται σε αυτήν για να εκπληρώσουν προσωπικές φιλοδοξίες ή να ακολουθήσουν προσωπικές πολιτικές καριέρες και να μείνουν προσκολλημένοι σε καρέκλες και αξιώματα. Αγωνίζονται συλλογικά για την καλυτέρευση της ζωής της κοινωνικής πλειοψηφίας, για όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα που αφορούν την εργατική τάξη και το λαό της Στερεάς Ελλάδας, αγωνίζονται για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο¨ τονίζεται σε ανακοίνωση της Αριστερής Παρέμβασης.
Ο Γιάννης Γιανναράκης, είναι κάτοικος Χαλκίδας. Γεννήθηκε το 1984 στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με μεταπτυχιακό στη Φυσική Υλικών. Δραστηριοποιήθηκε πολιτικά και συνδικαλιστικά στο πανεπιστήμιο ως μέλος της Ε.Α.Α.Κ. και συμμετείχε στις κινητοποιήσεις του 2006-2007 για την υπεράσπιση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας. Εργάζεται ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα και είναι μέλος του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων Φαρμακευτικών Προϊόντων, Ιατροτεχνολογικών και Συναφών Επαγγελμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

www.endelfoisonline.gr