Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Στην κορυφή το Ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο "Χρυσή Τομή Collective Architecture" των Βοιωτών αδελφών Μπάκα

Στο διεθνή διαγωνισμό IDEA TOPS 2015- International Space Design Award που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Shenzhen της Κίνας στις 3 Δεκεμβρίου 2015, το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο Χρυσή Τομή διακρίθηκε στην κατηγορία Best Office Space Design μεταξύ αρχιτεκτονικών γραφείων από όλο τον κόσμο, με το έργο της “Golden Ratio Headquarters” να βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα.

Τα βραβεία Space Design Awards Idea Tops, διοργανώνονται από την ιστοσελίδα www.a963.com, το πρώτο και μεγαλύτερο portal για την αρχιτεκτονική και το Interior Design σε ολόκληρη την Κίνα, ενώ συνδέονται με τρία από τα σημαντικότερα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Κίνας: την Ακαδημία Τεχνών και Design του Πανεπιστημίου Tsinghua, την Κινεζική Κεντρική Ακαδημία Καλών Τεχνών και την Ακαδημία Καλών Τεχνών του Tianjin. 

Η Χρυσή Τομή δραστηριοποιείται στους τομείς του αρχιτεκτονικού design και της κατασκευής κτιρίων. Πρόκειται για το γραφείο των αδελφών Μπακα, Κώστα, Αλέξη και Μιχάλη, με καταγωγή από τη Λιβαδειά, παιδιά του Στρατηγού ε.α. , Προέδρου του Συλλόγου Λεβαδεών της Αθήνας και εξαιρετικού ζωγράφου κ. Δημήτρη Μπάκα. 

Το ORCHOMENOS PRESS εκφράζει τα συγχαρητήρια του και εύχεται και εις ανώτερα με πολλές ακόμη διακρίσεις!!!

http://www.xrysitomi.gr
Πηγή http://www.skipperondeck.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: