Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Λαοθάλασσαααααααααααααααααααα στη σημερινή μεγαλειώδη απεργία στο κέντρο της Λιβαδειάς






Με κάθε μέσο, ακόμη και με τρακτέρ, από κάθε χωριό, από όλες τις γειτονικές περιοχές της επαρχίας μας, εκατοντάδες δεκάδες αγρότες, επαγγελματίες, έμποροι, εργάτες, ιδιωτικοί υπάλληλοι έστειλαν ένα τρανταχτό μήνυμα στην κυβέρνηση και στις πολιτικές της για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, που δεν είχε προηγούμενο! Καθολική ήταν η συμμετοχή του εμπορικού κόσμου, της εστίασης και των καφεζαχαροπλαστείων, όλοι μαζί ενωμένοι προκειμένου να μην περάσουν τα νέα αντιεργατικά, αντικοινωνικά μέτρα. 










Ας ακούσουμε τι είπε στο ORCHOMENOS PRESS ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ κ. Πελώνης 

Παρόντες και στις δύο συγκεντρώσεις που έγιναν  από το ΠΑΜΕ στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς και από το Εργατικό Κέντρο και τα Σωματεία στον πεζόδρομο της Μπουφίδου, μαζί τους και πολλοί αυτοδιοικητικοί από την επαρχία Λιβαδειάς – σσ. Δήμους Λεβαδεών, Ορχομενού και Αλιάρτου – Θεσπιέων – από την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, από το Επιμελητήριο Βοιωτίας, τους εμπορικούς Συλλόγους Ορχομενού και Αλιάρτου, τον Δικηγορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, τους φορείς των ΟΤΑ και την εκπαιδευτική κοινότητα,  τους συνταξιούχους και πάνω απ` όλα της νεολαίας μας που ηγήθηκε της πορείας από το κέντρο έως την είσοδο της πόλης, διασχίζοντας όλους τους κεντρικούς δρόμους.












































Μεταξύ άλλων – μέσω του ORCHOMENOS PRESS – η Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού κα Κική Στεφοπούλου ευχαριστεί τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας για την υποστήριξή του στην σημερινή πανελλαδική, πανεργατική, πανεμπορική διαμαρτυρία. Ας την ακούσουμε… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: