Γεύσεις Ελλάδας: Σύγχρονες Καλλιεργητικές Πρακτικές & Επιχειρηματικότητα
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολής Θεσσαλονίκης και την υποστήριξη του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ), παρέχει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τα ακόλουθα θέματα:
Ευφυής γεωργία: προβλήματα και προοπτικές
Εισαγωγή στη μελισσοκομία
Εισαγωγή στη λειτουργία των επιχειρήσεων
Βιολογική παραγωγή και μεταποίηση αρωματικών φυτών
Ελιά: Καλλιεργητικές πρακτικές μετά τη συλλογή
Παραγωγή και τυποποίηση προϊόντων ελιάς
Βασικές αρχές Marketing
Σκοπός των 7 συνολικά webinars είναι η παρουσίαση νέων και υφιστάμενων
πρακτικών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν από
την πανδημία, Covid-19.
Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν το διάστημα 8 έως και 21 Δεκεμβρίου 2020.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου