Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Τεστ κορονοϊού έκαναν σήμερα στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - Αρχής γενομένης από τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, όλοι τους αρνητικοί!


 Γράφτηκε από τον Αργύρη Μπλόνζο

Σε προληπτικά τεστ κατά του κορονοϊού υποβλήθηκαν σήμερα αιρετοί και υπάλληλοι της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Φθιώτιδα.  Ανάμεσά τους και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός που έδωσε το καλό παράδειγμα σε όλους. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη. 

«Κάνουμε δειγματοληψίες σε φορείς και πολίτες σε όλη τη Στερεά Ελλάδα και θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να κάνουμε και στο σπίτι μας για να ξέρουμε πως δεν έχουμε κρούσματα, πως είμαστε ασφαλής και αν τυχόν προκύψουν κρούσματα να τα διαχειριστούμε ανάλογα» δήλωσε στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο κύριος Σπανός.

Συνεχίζοντας επεσήμανε πως «η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος σε σχέση με άλλες περιφέρειες πάει καλά σε ότι αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού, ωστόσο πρόσθεσε πως δεν θέλει να ακούγεται καθησυχαστικός.



«Θέλει πολύ προσοχή, έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της αυτή η δύσκολη ιστορία. Έχουμε δει περιοχές οι οποίες από το λεγόμενο πράσινο πέρασαν εν μια νυκτί όχι απλώς στο κίτρινο αλλά στο πορτοκάλι και στο κόκκινο. Συνεχίζουμε, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε πως πρέπει να προσέχουμε, εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα, θερμή παράκληση προς όλους να κρατήσουμε αυτό το χαμηλό επίπεδο κρουσμάτων για όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης δοκιμασίας κατέληξε ο κύριος Σπανός.

Εκ μέρους των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας η κύρια Γωγώ Παπαδημητρίου δήλωσε στο Star Κεντρικής Ελλάδας πως η προσέλευση των συναδέλφων της στα τεστ κορονοϊού ήταν ικανοποιητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: