Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Νέο χτύπημα στην πολύτεκνη οικογένεια: Μείωση του ποσοστού προσλήψεων πολυτέκνων στο Δημόσιο προωθεί η Κυβέρνηση

 


Αναστάτωση έχει προκληθεί στις πολύτεκνες οικογένειες ολόκληρης της χώρας που  βλέπουν να κατεδαφίζονται κι αυτές οι μικρές ευεργετικές παροχές τους.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Τ. Θεοδωρικάκος, προωθεί την απαράδεκτη μείωση του ελάχιστου ποσοστού διορισμών των πολύτεκνων στο δημόσιο, από 15% που ίσχυε μέχρι σήμερα, σε 10%.

Χαρακτηριστική της αγωνίας των πολύτεκνων είναι και η επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό ο «Σύλλογος Πολυτέκνων Λιβαδειάς», ζητώντας την άμεση απόσυρση του μέτρου.

Ενώνοντας την φωνή μας με εκείνη των πολύτεκνων οικογενειών και στηρίζοντας το δίκαιο αίτημά τους, 33 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με πρωτοβουλία του Σ. Βαρδάκη, καταθέσαμε σχετική Ερώτηση στην Βουλή στις 24 Νοεμβρίου και ζητάμε να διατηρηθεί το ποσοστό διορισμών στο 15% για τους πολύτεκνους και τα τέκνα τους. 

 Η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν στηρίζει τις οικογένειες που μάχονται γενναία ενάντια στην υπογεννητικότητα, αλλά αποσύρει και τα ελάχιστα κατακτημένα, κίνητρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: