Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

H Ορχομένια καθηγήτρια Μαρία Σανιδά στο δυναμικό της "Μουσικής Σχολής Μαρία Πανουργιά"

 


ΤΜΗΜΑ ΠΕΥΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΣΑΞΟΦΩΝΟ, ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ, ΦΛΑΟΥΤΟ), 

ΣΤΗ "ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ" από την καθηγήτρια ΜΑΡΙΑ ΣΑΝΙΔΑ.

Η Μαρία Σανιδά είναι πτυχιούχος Ωδικής, Αρμονίας, Ενοργάνωσης πνευστών , Αντίστιξης, Φυγής, ενώ κατέχει και δίπλωμα Βυζαντινής μουσικής.

Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα εργάστηκε στο ιδιωτικό ΙΕΚ του Ομίλου Λέκκα ως καθηγήτρια μουσικής στο τμήμα Βρεφονηπιοκόμων, διδάσκοντας Μουσική Αγωγή και Μουσικοκινητική. Στην συνέχεια , για δέκα έτη εργάστηκε ως ωρομίσθια μουσικός σε πολλά Δημοτικά σχολεία του νομού Βοιωτίας και της Β΄ Ανατολικής Αττικής.
Έχει διδάξει πιάνο και θεωρητικά στην Μουσική Σχολή του Δήμου Ορχομενού, δουλεύοντας με μαθητές όλων των ηλικιών. Δίδαξε επίσης θεωρία και εκμάθηση μουσικών οργάνων στην Φιλαρμονική Σχολή του Δήμου Ορχομενού, την οποία για σειρά ετών συνόδευε με σαξόφωνο σε εκδηλώσεις, ενώ διετέλεσε βοηθός Αρχιμουσικού και μαέστρος για πέντε χρόνια.
Εδώ και πολλά χρόνια συνοδεύει με πιάνο χορωδίες της Στερεάς Ελλάδας σε πολλές εμφανίσεις. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε μουσικά συγκροτήματα διαφόρων ειδών μουσικής με πιάνο και σαξόφωνο. Από το 2016 έως και σήμερα είναι μαέστρος της Παιδικής Χορωδίας του Συλλόγου "Άσκηση Ψυχαγωγία Υγεία".

 Παράλληλα, από το 2008 πλαισιώνει την Φιλαρμονική του Δήμου Λιβαδειάς.🎼 



Δεν υπάρχουν σχόλια: