Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Γιώργος Μουλκιώτης: «Αναγκαία η άμεση ανακατασκευή του οδοστρώματος της Ε.Ο. Ερυθρών – Δάφνης –Δερβενοχωρίων»



Το θέμα της άμεσης ανακατασκευής του οδοστρώματος της Ε.Ο.  Ερυθρών – Δάφνης – Δερβενοχωρίων έφερε στην Βουλή ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης.

Με ερώτηση απευθυνόμενη στους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών και Εσωτερικών, ο βουλευτής επισημαίνει ότι η Ε.Ο.  Ερυθρών – Δάφνης –Δερβενοχωρίων, η οποία εξυπηρετεί όχι μόνον τους κατοίκους της Δάφνης και των Δερβενοχωρίων της ΠΕ Βοιωτίας, αλλά και της Αττικής, ως ακόμα και όσους επιλέγουν να κινηθούν μέσω αυτής της οδού από και προς την Αττική και Βοιωτία, παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα, με έντονη καθίζηση, μετά το 4ο χλμ από Ερυθρές προς Δερεβνοχώρια και για τα επόμενα 5 περίπου χιλιόμετρα. 

Επιπλέον, κρούει τον κώδωνα κινδύνου για την επικινδυνότητα κυκλοφορίας των οχημάτων στο εν λόγω οδόστρωμα και τονίζει ότι ιδιαίτερα την νύχτα, με ανυπαρξία τεχνικού φωτισμού, καθίσταται λίαν επικίνδυνη και εγκυμονείται κίνδυνος πρόκλησης σοβαρότατων ατυχημάτων, με ενδεχόμενο κίνδυνο της ζωής των οδηγών και των επιβατών.

Κατόπιν αυτών, ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος στα προαναφερόμενα τμήματα της Ε.Ο. Ερυθρών – Δάφνης - Δερβενοχωρίων ενόψει και του επερχόμενου χειμώνα αλλά και την ανακατασκευή εν συνόλω του οδικού δικτύου της εν λόγω Ε.Ο. 

 

Από το πολιτικό γραφείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: