Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Με ένα νέο καλαθοφόρο όχημα εξοπλίζεται ο Δήμος Τανάγρας


 Στο στόλο των δημοτικών οχημάτων  εντάχθηκε χθες Δευτέρα 20/10/2020, ένα υπερσύγχρονο καλαθοφόρο όχημα, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του Δήμου.

Το Καλαθοφόρο όχημα είναι ύψους εργασίας 13 μέτρων και κόστισε 104.036,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου 24% Φ.Π.Α.

Η κάλυψη του κόστους αγοράς του νέου οχήματος προήλθε από  πόρους του δήμου Τανάγρας.

Το νέο καλαθοφόρο είναι όχημα νέας σειράς με προδιαγραφές σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας ως προς τις εκπομπές καυσαερίων, ως προς τη στάθμη θορύβου, και ως προς τα υλικά κατασκευής του.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, δηλώνει ότι: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τον εκσυγχρονισμό του στόλου στο Δήμο μας. Όλα αυτά οφείλονται στο σχεδιασμό της δημοτικής Αρχής, στην ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών μέσων και στην εργασία των υπηρεσιακών μας παραγόντων, τους οποίους και  ευχαριστώ ιδιαίτερα για την αποτελεσματικότητα και τη συνεργασία. Το επόμενο χρονικό διάστημα σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε να προστεθούν κι άλλα οχήματα. Σκοπός μας είναι η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας προς τους πολίτες, που θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας,  η οποία αποτελεί  προτεραιότητά μας ».


Δεν υπάρχουν σχόλια: