Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Eνημερωτική διαδικτυακή ημερίδα για το πρόγραμμα: «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»



Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας & την Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν ενημερωτική διαδικτυακή ημερίδα για το πρόγραμμα: «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 & ώρα 18:00.

Τι αφορά
Στην ενημερωτική εκδήλωση, την οποία θα συντονίσει ο Πρόεδρος της ΑΝΔΙΑ & του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αθανάσιος Κυρίτσης, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική πληροφόρηση των δυνητικών δικαιούχων από τα στελέχη της ΑΝΔΙΑ για τους όρους & τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ενίσχυσης κεφαλαίου κίνησης των Μικρών & Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων με τη μορφή της μη επιστρεπτέας επιχορήγησης ύψους 10 εκ. €.

Δεν υπάρχουν σχόλια: