Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Συντηρήσεις στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ευρυτανίας, προϋπολογισμού 1.200.000 €

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συνεχίζει τις ασφαλτοστρώσεις του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Ευρυτανίας.  Σύμβαση έργου, αρχικού προϋπολογισμού 1.200.000 €, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, η οποία προβλέπει τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στους Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των συγκοινωνιών.

 Οι εργασίες  αφορούν κυρίως την  εξάλειψη των τοπικών φθορών, βλαβών, τοπικών καθιζήσεων και διογκώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος και την κατασκευή νέων ασφαλτικών στρώσεων, με παρεμβάσεις σε όλο το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Ευρυτανίας.

  «Ξεκινούμε ένα ουσιαστικό έργο οδικής ασφάλειας για όλη την Ευρυτανία. Στόχος μας να το ολοκληρώσουμε γρήγορα, άρτια, αποτελεσματικά.», δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

 Αντίστοιχα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός ανέφερε: «Με την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου προχωρούμε σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση τόσο στο επαρχιακό όσο και στο εθνικό δίκτυο της Π.Ε. Ευρυτανίας, με στόχο τη συντήρηση και βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας του, προκειμένου να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των συγκοινωνιών, η ασφάλεια των διερχομένων οχημάτων και των επιβατών τους».



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: