Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Πολύτεκνοι και άλλοι πολίτες της Λιβαδειάς στήριξαν την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία «Μαμά, Μπαμπάς και παιδιά»



 
Σε μια εποχή που πολλά από αυτά "που ξέραμε" τίθενται δημόσια σε αμφισβήτηση, μια ιδιαίτερη και συμβολική πρωτοβουλία υλοποίησε το πρωί του Σαββάτου, 16 Οκτωβρίου 2016, ο  Σύλλογος Πολυτέκνων Λιβαδειάς, σε συνεργασία με την «Εστία Μητέρας Λιβαδειάς» Φιλανθρωπικό Σωματείο – Ίδρυμα και το Σύλλογο Τριτέκνων Βοιωτίας «Η Αλληλεγγύη», υποστηρίζοντας την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Προστασία του Γάμου και της Οικογένειας κεντρικός συντονιστής της οποίας είναι Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδας.








Στα πλαίσια αυτής της στήριξης, τα μέλη των συλλόγων και φορέων της πρωτοβουλίας αυτής, συγκεντρώθηκαν στο πεζόδρομο της Μπουφίδου στη Λιβαδειά και μ΄ ένα... μπαλόνι πάνω στο οποίο απεικονίζονταν συμβολικά μια "κλασσική" οικογένεια (μαμά, μπαμπάς και παιδιά !!!) ,   κάλεσαν τον κόσμο να συνυπογράψει την  προσπάθεια προστασίας της Οικογένειας που αποτελεί τη βασική και θεμελιώδη μονάδα της Κοινωνίας.  

Στόχος τους ήταν να «στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης της οικογένειας» όπως μας είπε – μεταξύ άλλων – ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Λιβαδειάς κ. Παναγιώτης Περγαντάς.
Ας τον ακούσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: