Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Κάτι περισσότερο από επιτυχημένη η «Λευκή Νύχτα» 2016 στην πόλη της ΛιβαδειάςΚάτι περισσότερο από επιτυχία, κάτι καλύτερο απ` όλες τις προηγούμενες χρονιές! Η «Λευκή Νύχτα» 2016 - όσες κι` αν αντιρρήσεις μπορεί να έχει κανείς για το άνοιγμα των καταστημάτων έως αργά το βράδυ του Σαββάτου (μια φορά το χρόνο!!!) ή τις υπερωρίες των εργαζόμενων (στις ως επί το πλείστον οικογενειακές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Λιβαδειάς που πασχίζουν καθημερινά να επιβιώσουν) – φανέρωσε πως δικαίως ο Εμπορικός Σύλλογος πίστεψε σ` ένα νέο θερμό που ο κόσμος στην 3η του διοργάνωση αγκάλιασε μαζικά περισσότερο από ποτέ, πλημμυρίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας της Βοιωτίας! Το ORCHOMENOS PRESS – ως χορηγός επικοινωνίας- ήταν και εκεί!!!


Ακόμη κι` αν βγήκες απλά για να βγεις, ακόμη κι` έκανες απλά μια περατζάδα στην φωταγωγημένη Γεωργαντά και στον πεζόδρομο της Μπουφίδου χωρίς να αγοράσεις τίποτε, ακόμη κι` αν στριμώχτηκες απλά για να απολαύσεις στις ανοικτές συναυλίες με τους Κωνσταντίνο Κωτσαδάμ και Δήμο Αναστασιάδη που δόθηκαν στην κεντρική πλατεία και τα χάπενινγκς σε διάφορα κεντρικά σημεία, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕΣ σ` αυτή την ιδιαίτερη γιορτή των εμπόρων, που φαίνεται πως στην πόλη της Λιβαδειάς ρίζωσε για τα καλά!
Το ενεργητικό Διοικητικό Συμβούλιο – όλοι τους νέοι έμποροι και ανήσυχοι επιχειρηματίες που θέλουν με κάθε αφορμή να … «ταράζουν τα νερά» και να προκαλούν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, έπεισαν και φέτος τα μέλη τους και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έστησαν μια γιορτή που απλώθηκε και  σ` όλο το κέντρο της Λιβαδειάς.

Κι` αν η μαζικότητα θα μπορούσε κανείς να πει πως εξασφάλισε την επιτυχία – που κι` αυτό  έγινε – πολύς ήταν ο κόσμος που όντως βρήκε την ευκαιρία και να ψωνίσει, αφού ειδικά την «Λευκή Νύχτα» όλοι οι επαγγελματίες είχαν ετοιμάσει το κάτι παραπάνω για τους πελάτες τους.
Τα περισσότερα καταστήματα ήταν ανοιχτά στην πόλη της Λιβαδειάς, ενώ η ταυτόχρονη λειτουργία του παζαριού συνετέλεσε στην ακόμη πιο μαζική προέλευση, ειδικά όταν κανείς μπόρεσε να συνδυάσει τα ψώνια  με την δωρεάν διασκέδασή!
Πολύς ο κόσμος, πολλά και τα δημόσια πρόσωπα που αναμείχθηκαν σ` όλα όσα είχε σχεδιάσει για τους επισκέπτες του ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδεάς και καταγράψαμε με το φακό μας.
Κάθε χρόνο και καλύτερα ! 
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.
Και του χρόνου Λιβαδειά!!Δεν υπάρχουν σχόλια: