Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Η ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ παρέα με την ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ την Δευτέρα στις 30 Αυγούστου στη ΘΗΒΑ


Όπως είναι ήδη γνωστό η Θήβα θα φιλοξενήσει την Χάρις Αλεξίου και τη Μάρθα Φριντζήλα την ερχόμενη Δευτέρα στις 30 Αυγούστου στο Θέατρο Μοσχοποδίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θηβαίων «Πινδάρεια 2010». Η Χάρις Αλεξίου παρέα με την Μάρθα Φριντζήλα φέτος το καλοκαίρι παρουσιάζει ένα μουσικό ταξίδι με προορισμό το τραγούδι που μιλάει στο πιο ζωντανό και βαθύ μας συναίσθημα.

Η δυναμικότητα και ο συναισθηματισμός της Χάρις Αλεξίου και το πολύπλευρο ταλέντο της Μάρθας Φριντζήλα, σε μια μουσική συνομιλία, πάνω στη σκηνή, έναν καλλιτεχνικό διάλογο, που θα κινηθεί ανάμεσα στο παραδοσιακό και στο σύγχρονο τραγούδι.
Στην παρέα και η Λίνα Νικολακοπούλου, που με τις ιδέες της δημιουργεί μια ευχάριστα απρόβλεπτη μουσική διαδρομή.
Σταθερή στην αγάπη της να ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και να επικοινωνεί ζωντανά με το κοινό σε ανοιχτούς χώρους , η Χάρις Αλεξίου, συναντά και αυτό το καλοκαίρι το κοινό της, για να διηγηθεί μουσικά τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία από το πλούσιο και πολύχρωμο ρεπερτόριο της- και όχι μόνο.
Ρυθμοί, μελωδίες και ήχοι που έχουν ρίζες στην παράδοση και στο λαϊκό τραγούδι μας, φτάνουν μέχρι την ευρωπαϊκή καρδιά της ελληνικής σύγχρονής μουσικής, Η Χάρις Αλεξίου είναι η φωνή των μεγάλων συνθετών, η φωνή του λαϊκού μας τραγουδιού και της παράδοσης , είναι όμως και η φωνή που τόλμησε να πειραματιστεί, που τόλμησε νέους ήχους, που ξάφνιασε το κοινό της και που έφτιαξε άρρηκτους δεσμούς μαζί του.

Εκτός από το προσωπικό της ρεπερτόριο θα συναντηθεί στην σκηνή με την πολύπλευρη καλλιτεχνική προσωπικότητα της Μάρθας Φριντζήλα που σαν ερμηνεύτρια, στιχουργός, σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει και να αποσπάσει τα θετικότερα σχόλια σε όλες τις μορφές τέχνης με τις οποίες έχει καταπιαστεί. Η Μάρθα Φριντζήλα έχει παρουσιάσει μια σπάνια πολυδιάστατη καλλιτεχνική ταυτότητα. Η θεατρική της παιδεία αλλά και η εμπειρία της από αυτό τον χώρο είναι και με το παραπάνω ορατές μέσα στην δωρικότητα της ερμηνείας της αλλά στην παρουσία της σκηνή.
Η καλοκαιρινή τους περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα συνεχίζετε δυναμικά με χιλιάδες θεατές σε κατάμεστα θέατρα και στάδια!

Επιμέλεια προγράμματος: Λίνα Νικολακοπούλου
Ενορχηστρώσεις: Κώστας Παπαδούκας
Παίζουν οι μουσικοί :
Κώστας Παπαδούκας: Ενορχηστρώσεις, πιάνο, keyboards
Ηρακλής Βαβάτσικας: Ακορντεόν, Βandoneon
Θάνος Γκιουλετζής: Βιολί
Χρήστος Γκοτσίνας: Τύμπανα
Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι, Κιθάρα, Νυκτά
Νίκος Πολίτης: Μπάσο ηλεκτρικό και ακουστικό
Παναγιώτης Τσεβάς: Ακορντεόν
Γιώργος Χατζόπουλος: Κιθάρες
Ήχος: Παύλος Σαπουντζής Αντώνης Παραμύθης
Φώτα, Σχεδιασμός: Alain Lonchampt Αλέξης Προδρόμου
Stage manager: Τάσος Πετράτος

Τεχνική υποστήριξη ALPHA SOUND

Δεν υπάρχουν σχόλια: