Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Εκπρόσωποι από Παραρτήματα του Λυκείου των Ελληνίδων επισκέφθηκαν τη Θήβα

Μια ενδιαφέρουσα ημερήσια απόδραση και με στόχο να τις ξεναγήσουν στην πόλη τους, πρόσφεραν σε μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων (ΛτΕ) - Παραρτημάτων απ` όλη την Ελλάδα, η Πρόεδρος κα Μιμίκα Αγάτσα και μέλη του ΔΣ του Παραρτήματος Θηβών. 

Αναλυτικά, στην επίσκεψη τους στο μουσείο της Θήβας, παρούσα ήταν μεταξύ άλλων – η Έφορος Παραρτημάτων και Αντιπρόεδρος του Κεντρικού Λυκείου των Ελληνίδων κα Μαρία Παπαμάρκου, το Επίτιμο Μέλος του ΛτΕ Θήβας και Εκπρόσωπος στο Κεντρικό Λύκειο των Ελληνίδων κα Βάσω Σταμούλη, κα. Την ξενάγησή τους έκανε η Θηβαία Αρχαιολόγος και Γενική Γραμματέας  του ΛτΕΘ κα Πηνελόπη Κουρκούτη. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Θήβα, επισκέφθηκαν και τον Ι.Ν. του Ευαγγελιστή Λουκά όπου  και εκεί ξεναγήθηκαν από τον ο π. Σπυρίδων Βασιλάκο, ο οποίος  με τον δικό του μοναδικό λόγο παρουσίασε τη ζωή του Ευαγγελιστή Λουκά .
Τέλος, η Πρόεδρος κα Μιμίκα Αγάτσα και τα Μέλη του ΔΣ του ΛτΕ Θήβας φίλεψαν τις φίλες στη στέγη του Λυκείου των Ελληνίδων Θήβας, που ως γνωστόν στεγάζεται στην πατρική οικεία του αείμνηστου Νομάρχη Βοιωτίας Γιάννη Σταμούλη, το οποίο έχουν παραχωρήσει η σύζυγός του Βάσω και οι δυο του κόρες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: