Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Πήρε και επίσημα το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ ο Κώστας Ξηρογιάννης


Οι υποψήφιοι σε 70 δήμους της χώρας

Τις πρώτες επίσημες υποψηφιότητες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ανακοίνωσε η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ. Σε εβδομήντα από τους δήμους του Καλλικράτη ανακοινώθηκαν τα ονόματα των «πράσινων» υποψηφίων, ενώ σε πέντε δήμους θα διενεργηθούν προκριματικές εκλογές. Η πρόταση αξιολόγησης αφορά στους μισούς καλλικρατικούς δήμους και θα υποβληθεί στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Όπως ανακοινώθηκε, μέχρι την επικείμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στην οποία θα αποφασιστεί η στήριξη που παρέχει το ΠΑΣΟΚ, οι προτάσεις της Επιτροπής θα εξετάζονται από τον Συνήγορο του Μέλους και του Φίλου και την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης, με βάση τις προβλεπόμενες αρμοδιότητές τους και πάντα εντός των πλαισίων του Κανονισμού Δεοντολογίας και Διαφάνειας του Κινήματος.
Προκριματικές εκλογές θα διενεργηθούν στους δήμους Ζακύνθου (Ιονίων νήσων), Λόκρων (Στερεάς Ελλάδας), Ορεστιάδας (Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης), Σουλίου (Ηπείρου) και Φαρκαδόνας (Θεσσαλίας). Πηγή Ελευθεροτυπία (http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=189792)
Ανάμεσα στους 70 πρώτους υποψηφίους (όπως θα δείτε και στο σχετικό δημοσίευμα) ανακοινώθηκε και επίσημα το όνομα του σημερινού επικεφαλή της Μειοψηφίας του Δήμου Ορχομενού και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Ορχομενού κ. Κώστα Ξηρογιάννη.
Το Orchomenos Press του εύχεται – αν μη τι άλλο – «καλή επιτυχία»!
Συνολικά για τη Βοιωτία ανακοινώθηκαν τρείς επίσημες υποψηφιότητες:
ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -Κώστας Ξηρογιάννης
ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -Αλέξανδρος Βίτσης
ΤΑΝΑΓΡΑΣ - ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -Ευάγγελος Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: