Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

AGRILEARN: Στοχεύει στην ενίσχυση και υποστήριξη της ευρωπαϊκής γεωργικής βιομηχανίας προωθώντας έξυπνες/ψηφιακές πρακτικές γεωργίας


 Το AGRILEARN είναι ένα έργο χρηματοδοτούμενο από την ΕΕ ERASMUS+, στο πλαίσιο του καθεστώτος KA2-Cooperation Action. Το έργο στοχεύει στην ενίσχυση και υποστήριξη της ευρωπαϊκής γεωργικής βιομηχανίας προωθώντας έξυπνες/ψηφιακές πρακτικές γεωργίας. Είναι αφιερωμένο στη δημιουργία ευκαιριών και στην ενίσχυση των δεξιοτήτων για τους ανθρώπους στις αγροτικές περιοχές, δίνοντας έμφαση στην υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών/μεθόδων για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. 

Βασική πτυχή του έργου είναι η ανάπτυξη καινοτόμου, φιλικής προς τον χρήστη ΕΕΚ (Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση) και μια ηλεκτρονική πλατφόρμα. Αυτά τα εργαλεία είναι αναπόσπαστα για τη διευκόλυνση της προσαρμογής των αγροτών και των ενδιαφερομένων στις σύγχρονες, έξυπνες γεωργικές πρακτικές, για την ενίσχυση των δυνατοτήτων τους και τη βελτίωση της αποδοχής νέων μεθοδολογιών.

-Ενίσχυση της ευρωπαϊκής γεωργικής βιομηχανίας.

-Παροχή ευκαιριών σε απομονωμένα άτομα σε αγροτικές περιοχές.

Εισαγάγετε την έξυπνη/ψηφιακή γεωργία για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

-Διευκόλυνση της έξυπνης προσαρμογής της γεωργίας και υιοθέτηση φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών/μεθόδων.

-Σχεδιάστε καινοτόμο, φιλικό προς το χρήστη εκπαίδευση ΕΕΚ για να βελτιώσετε τις δεξιότητες των παραγωγών/ενδιαφερομένων.

-Αναπτύξτε μια καινοτόμο, φιλική προς το χρήστη ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Πληροφορίες για τις δράσεις του προγράμματος :https://agrilearneu

Δεν υπάρχουν σχόλια: