Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Το ξεχωριστό και συλλεκτικό μπλουζάκι του 8ου MaskaRun Ορχομενού με την χορηγία της PROTERGIA

 

Πολύχρωμο ποτάμι, χαρούμενα πρόσωπα και φωνές, κατακλύζει κάθε χρόνο τους δρόμους του Ορχομενού την ημέρα διεξαγωγής του MaskaRun.

Ιδιαίτερα δε το χρώμα που δίνουν οι δρομείς φορώντας το ξεχωριστό και συλλεκτικό μπλουζάκι.

Φέτος στο 8ο MaskaRun το μπλουζάκι των δρομέων είναι ΚΟΚΚΙΝΟ και αυτό το χρώμα θα δώσουν στο περιβάλλον, στην κεντρική πλατεία και στους δρόμους που διασχίζει η διαδρομή του MaskaRun.

Έτσι ακριβώς όπως ταιριάζει στο MaskaRun! Ζωηρό, χαρούμενο και ξεχωριστό το χρώμα που έχει το μπλουζάκι του 8ου MaskaRun 2024, προσφορά του μέγα Χορηγού PROTERGIA που θα φορέσουν οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας και παρέχεται δωρεάν.

«Δένει» απόλυτα με το συλλεκτικό φετινό μετάλλιο και μαζί με την κορδέλα που θα το κρεμάσουν στο στήθος τους κάνει την φετινή διοργάνωση ξεχωριστή.

Οι φίλοι του MaskaRun χαρακτηρίζουν και έχουν δίκιο, το μπλουζάκι της κάθε διοργάνωσης συλλεκτικό! Έχουν απόλυτο δίκιο! Το μπλουζάκι της κάθε διοργάνωσης πραγματικά ξεχωρίζει και ο καθένας θα ήθελε να το έχει στη συλλογή του.

  • Δεν χρειάζεται κανείς τίποτα περισσότερο από το χαμόγελό του για να μπει στην εκκίνηση του MaskaRun, όλα τα υπόλοιπα τα έχουν φροντίσει οι διοργανωτές.

Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 οδηγούν στον Ορχομενό, μην χάσετε την ευκαιρία να γίνεται μέρος της γιορτής!

Στο MaskaRun Ορχομενού Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Νικητές είναι όλοι, όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

Στο Maskarun παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να διαθέσουν πρώτα-πρώτα το χαμόγελό τους και να φορέσουν, αποκριάτικες στολές, μάσκα ματιών, καπέλο, να μακιγιαριστούν ή όποια άλλη καρναβαλική έμπνευση έχουν.

Σας περιμένουμε στο 7ο MaskaRun Ορχομενού! Που αλλού!

Πουθενά αλλού! MaskaRun Ορχομενού

Τη μάσκα φορώ και τρέχω στον Ορχομενό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: