Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Στη θέση του Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ ο Ορχομένιος κ. Θανάσης Ζαννιάς

Ο κ. Θανάσης Ζαννιάς, Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ 
Αλλαγή ηγεσίας είχαμε πρόσφατα στην  Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) όπου Πρόεδρος τοποθετήθηκε ο γεωπόνος εφαρμογών κ. Νίκος Στουπής και Αντιπρόεδρος ο Οικονομολόγος κ. Θανάσης Ζαννιάς.

Ο Νίκος Στουπής είναι Γεωπόνος του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Είναι ειδικευμένος σε ζητήματα Ποιοτικής Γεωργίας (Εναλλακτικές μορφές, Βιολογική, Συστήματα Ολοκληρωμένης, Διαχείρισης, Περιβαλλοντικά), οικονομοτεχνικών μελετών στο αγροπεριβαλλοντικό χώρο και, σε θέματα Αναπτυξιακού Σχεδιασμού και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Γεννήθηκε στο Αλιβέρι της Εύβοιας το 1960.
Ο Θανάσης Ζανιάς είναι οικονομολόγος, συνταξιούχος ΟΤΕ, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βοιωτίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές του 2014. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ γεννήθηκε στον Ορχομενό.


Επιστολή του απερχόμενου Προέδρου ΕΛΓΑ, κ. Βασίλη Έξαρχου  
προς τους Εργαζομένους του ΕΛ.Γ.Α.


Ενόψει της αποχώρησής μου από τη Διοίκηση του Οργανισμού επιθυμώ να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την επί 27 μήνες συνεργασία μας.
Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω στην δημιουργική πορεία του Οργανισμού από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.
Όλες μας οι αποφάσεις ελήφθησαν με στόχο τη διασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του Οργανισμού, τη συνέχιση της μεγάλης προσφοράς του προς τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους.
Ο ΕΛΓΑ πέρασε με μεγάλη επιτυχία τις εξετάσεις και βαθμολογήθηκε με πολύ καλό βαθμό από τον ανεξάρτητο αξιολογητή που επέλεξε η Πολιτεία, προκειμένου να αξιολογήσει την οικονομική κατάσταση του Οργανισμού, τη λειτουργία του και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους αγρότες.
Τα συμπεράσματα της έκθεσης αξιολόγησης αποτελούν την καλύτερη δικαίωση για την προσπάθεια που έχει γίνει και γίνεται από τους εργαζόμενους στην Κεντρική Υπηρεσία και στα Υποκαταστήματα παρά τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού.
Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι τα θετικά αποτελέσματα οφείλονται και στην αποδοχή και στήριξη του νέου ασφαλιστικού συστήματος από τη μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών που δικαίως περιμένουν διαρκώς καλύτερες υπηρεσίες, αφού αυτοί είναι οι πραγματικοί αιμοδότες του Οργανισμού.
Με αυτές τις σκέψεις σας ευχαριστώ για άλλη μία φορά για τη συνεργασία και εύχομαι στην καθεμία και στον καθένα από εσάς προσωπικά και στις οικογένειές σας υγεία και προκοπή.

  Με εκτίμηση

 Βασίλης Έξαρχος

 Πρόεδρος  ΕΛΓΑ

Το ORCHOMENOS PRESS συγχαίρει τον κ. Ζαννιά για το νέο του αξίωμα και τους εύχεται παραγωγικό έργο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: