Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τεχνικός Σύμβουλος για το Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού ορίστηκε ο Δντης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Βασίλειος Τούντας

Ο κ. Βασίλειος Τούντας 
Σε συνέχεια του ενδιαφέροντος της νέας Δημοτικής Αρχής και με ομόφωνη απόφαση του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας κ. Βασίλειος Τούντας ορίστηκε αμισθή Τεχνικός Σύμβουλός στο project που αφορά το Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού.

Ο ίδιος, με αίσθημα ευθύνης  και πάντοτε στο πλαίσιο της διαχρονικής προσφοράς του - τόσο εντός όσο και εκτός των τυπικών του καθηκόντων -  αποδέχθηκε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής να αναλάβει το κομβικό αυτό ρόλο,  για την παρακολούθηση των επόμενων φάσεων του φιλόδοξου αυτού εγχειρήματος και ασφαλώς τα επόμενα στάδια που απαιτούνται για την υλοποίησή του!!!
Άλλωστε, όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, το εν λόγω διαχρονικό όραμα της τοπικής μας κοινωνίας, κινήθηκε με πολύ καλό ρυθμό μέσα από την μεθοδική παρακολούθησή του από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και ασφαλώς τους συνεργάτες του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ και προσωπικά του κ. Σταύρου Μπένου.
«Ο Τεχνικός Σύμβουλος συμβουλεύει την Υπηρεσία για το νομικό πλαίσιο και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την προώθηση του έργου, παρέχει τεχνικές συμβουλές  για την σύνταξη των απαιτούμενων μελετών, υποστηρίζει την διαδικασία  της δημοπράτησης και της σύνταξης της σύμβασης του έργου και παρέχει τεχνικές λύσεις σε προβλήματα που παρουσιάζονται κατά την εκτέλεσή του» δήλωσε σχετικά στο ORCHOMENOS PRESS, ύστερα από τον ορισμό του και με ομόφωνη απόφαση του πρόσφατου Δημοτικού Συμβουλίου,  ο κ. Βασίλειος Τούντας.
Εκφράζοντας - θέλουμε να πιστεύουμε - την πλειοψηφία των Ορχομενίων, του ευχόμαστε «δύναμη στο έργο του»  και τον ευχαριστούμε για το δεδομένο  ενδιαφέρον του!


Δεν υπάρχουν σχόλια: