Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Τέλος στην κατάληψη στο Δήμο Διστόμου - Αράχωβας - Αντίκυρας

geoΑνεστάλησαν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας μετά τη δήλωση του δημάρχου Γιάννη Γεωργακού ότι είναι στο πλευρό των υπαλλήλων ενάντια στην «δήθεν αξιολόγηση» και τον «προσχηματικό επανέλεγχο».
Το πρωί οι εργαζόμενοι  στο Δήμο προχώρησαν σε κατάληψη, ως αντίδραση στην αρνητική απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου, για τον επανέλεγχο των συμβάσεων και  το θέμα της μη έκδοσης αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών της δήθεν «αξιολόγησης».
Σε επαφή με τους εργαζόμενους ο δήμαρχος  ο κ. Γεωργακός, όπως τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ επαρχίας Λιβαδειάς, δήλωσε «ρητά και κατηγορηματικά ότι είναι εναντίον τόσο της δήθεν αξιολόγησης, όσο και του προσχηματικού επανελέγχου των συμβάσεων, που ήδη έχουν κριθεί από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, που ως αποτέλεσμα θα έχουν ακόμα περισσότερα προβλήματα στις ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες των Δήμων».
Παράλληλα  ξεκαθάρισε ότι όχι μόνο δεν θα στείλει κανένα στοιχείο, αλλά θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια εντολή και πάντα δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι κινητοποιήσεις ανεστάλησαν ενώ ο Σύλλογος Εργαζομένων στην ανακοίνωση του ευχαριστεί τον Γ. Γεωργακό «για την παρέμβασή του αυτή και ευελπιστεί να είναι και στο μέλλον συνοδοιπόρος με τους εργαζόμενους, πάντα με κοινό γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου».


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Επαρχίας Λιβαδειάς ενημερώνει τους συναδέλφους εργαζομένους τα εξής:
Σήμερα και κατά τη διάρκεια της κατάληψης που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ , ως αντίδραση για το γνωστό πλέον θέμα του προσχηματικού επανελέγχου των συμβάσεων και για το θέμα της μη έκδοσης αποφάσεων επιμερισμού των ποσοστών της δήθεν «αξιολόγησης» , με αφορμή την αρνητική απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου , εμφανίσθηκε ο Δήμαρχος ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ κ. Γεωργακός και δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά ότι είναι εναντίον τόσο της δήθεν αξιολόγησης , όσο και του προσχηματικού επανελέγχου των συμβάσεων , που ήδη έχουν κριθεί από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας , που ως αποτέλεσμα θα έχουν ακόμα περισσότερα προβλήματα στις ήδη υποστελεχωμένες υπηρεσίες των Δήμων.
Ο κ. Γεωργακός ξεκαθάρισε  ότι όχι μόνο δεν θα στείλει κανένα στοιχείο , αλλά θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε τέτοια εντολή και πάντα δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων.
Μετά από αυτή την εξέλιξη , αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις στο Δήμο ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς ευχαριστεί πολύ τον Δήμαρχο κ. Γεωργακό για την παρέμβασή του αυτή και ευελπιστεί να είναι και στο μέλλον συνοδοιπόρος με τους εργαζόμενους , πάντα με κοινό γνώμονα μας την εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

                                                                ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ


        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   

     ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                          ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: