Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Το Δ.Δ. Διονύσου ευλόγησε στους Δ` Χαιρετισμούς ο Σεβασμιότατος κκ. Γεώργιος

Πλυμμηρισμένος από τη νεολαία του χωριού,του ιδιαίτερα ζωηρού και προκομένου Δημοτικού Διαμερίσματος Διονύσου (Τσαμάλι) του Δήμου Ορχομενού, ο Σεβασμιότατος Θηβών και Λεβαδείας κκ. Γεώργιος χοροστάτησε στους Δ` Χαιρειτισμούς στην σπάνιας αισθητικής αγιογραφημένη εκκλησία του Οσίου Σεραφείμ μαζί με τον εφημέριο π. Αθανάσιο.

Για όσους δεν έχουν επισκεφθεί αυτόν τον Ναό, εάν και από τους πιο σύγχρονους της περιοχής μας, θα μείνεται εντυπωσιασμένοι από το χρώμα και το ύφος των Αγιογραφιών του, σχεδόν όλες στο σύνολό τους από δωρεές των οικογενειών του Σαρακατσάνικου οικισμού μας. 
Στο τέλος, ο κκ. Γεώργιος προσέφερε σε όλα τα παιδιά από ένα κέρασμα και φυσικά τους έδωσε τις ευχές του για "καλή πρόοδο" και "καλό Πάσχα"!

 Παρόντες ήταν ακόμη ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης, ο τέως Αντιδήμαρχος κ. Σάρρης Αγραφιώτης, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Λάμπρος Ρόδης και ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Διονύσου κ. Γιώργος Κουτής. Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία της κας Ελένη Κατσούλη, όπου μαζί με τον αδελφό της κ. Γιώργο Τσαμπά κατάφεραν με το φωνητικό τους χάρισμα να μας κάνουν να ξεφύγουμε λίγο από τα ανθρώπινα και να μεταφερθούμε πιο κοντά στο Θεό και την Υπεραγία Θεοτόκο. 
Ο κ.Γιώργος Τσαμπάς και η κα Ελένη Κατσούλη ψέλνουν ύμνουν για την Υπεραγία Θεοτόκο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: