Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Γραμματεία Λιβαδειά του Π.Α.ΜΕ.: Η απεργία της 1ης Μάη είναι μέρα διεκδίκησης αιτημάτων για την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η απεργία της 1ης Μάη δεν είναι μόνο ημέρα μνήμης και τιμής στα εκατομμύρια των ηρώων του λαού μας και των λαών όλου του κόσμου, από τους πρωτοπόρους εργάτες της Πρωτομαγιάς του ΣΙΚΑΓΟ το 1886 έως σήμερα. Η 1η Μάη είναι πάλη των εργαζόμενων, ημέρα πάλης απέναντι στην πολιτική που στέλνει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας στην ανέχεια και στην εξαθλίωση. Μέρα αποκάλυψης των εκμεταλλευτών μας που θησαυρίζουν πάνω στις πλάτες του εργαζόμενου λαού. Μέρα διεκδίκησης αιτημάτων για την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.
Οι καθημερινές εξελίξεις, τα βάρβαρα μέτρα πτώχευσης του λαού μας, διαψεύδουν συνεχώς τους εκπροσώπους και τους απολογητές του εκμεταλλευτικού συστήματος. Στο δρόμο που χάραξαν οι εργάτες του Σικάγο βρίσκεται σήμερα η απάντηση στον εργασιακό μεσαίωνα, στη σύγχρονη δουλεία, στα νέα εργατικά κάτεργα που ετοιμάζουν.
Τιμώντας αγωνιστικά τον  γιορτασμό της 1 Μάη η Γραμματεία Λιβαδειάς του Π.Α.ΜΕ. καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς ΕΒΕ, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες και τους νέους των φτωχών λαϊκών οικογενειών  να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς) την 1 Μάη στις 10 το πρωί. Το πρόγραμμα της συγκέντρωσης θα περιλαμβάνει
Ø  Δρώμενο για τον αιματοβαμμένο Μάη του 36
Ø  Ομιλία
Ø  Πορεία στους δρόμους της πόλης
Γραμματεία Λιβαδειά του Π.Α.ΜΕ.Δεν υπάρχουν σχόλια: