Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Παναγιώτης Αγνιάδης, Πρόεδρος ΕΠΒ – Γεν. Γραμματέας ΚΕΕ: «Η ΚΕΕ έχει ενιαία φωνή»


Με μοναδικό θέμα την επικείμενη αλλαγή της επιμελητηριακής νομοθεσίας, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ΕΒΕΑ, η έκτακτη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, απ` όπου δεν έλειψαν ούτε οι υψηλοί τόνοι αλλά κυρίως η αγωνία για την «φωνή» που θα έχει αύριο το σύνολο της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας.




«Ακούστηκαν όλες οι προτάσεις με τον Πρόεδρο της ΚΕΕ να ανακοινώνει στο σώμα τις γενικές κατευθύνσεις που επιθυμούμε να συμπεριληφθούν στην αλλαγή του νόμου για τη λειτουργία των Επιμελητηρίων στη χώρα μας» δήλωσε στο περιθώριο της έκτακτης αυτής συνάντησης ο μακροβιότερος Πρόεδρος σ` όλη τη χώρα, Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης.
«Οι προτάσεις της ΚΕΕ απέσπασαν την ομόφωνη έγκριση του σώματος, η ΚΕΕ έχει ενιαία φωνή. Υπολείπονται κάποιες λεπτομέρειες ακόμη και να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην τελική διαμόρφωση του προσχέδιου Νόμου. Όλοι μαζί  είμαστε αποφασισμένοι να  επιλύσουμε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν τους ΜμΕ και να παραδώσουμε ένα νέο νόμου που στόχο θα έχει να καλυτερεύσει τη θέση μας στην τοπική και ευρωπαϊκή αγορά.» συμπλήρωσε ο κ. Αγνιάδης.
Ας ακούσουμε τις δηλώσεις του… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: