Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παύλου "Υηττός" ανακοινώνει τη δημιουργία μιας νέας Σχολής Ποδοσφαίρου στο Παύλο

 


⚽ Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη δημιουργία μιας νέας Σχολής Ποδοσφαίρου στο Παύλο από τον Σύλλογο μας!
🥅 Η Σχολή απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών και σκοπό έχει να μάθουν τα παιδιά την αξία του αθλητισμού και μέσω του ποδοσφαίρου να αναπτύξουν τη συνεργασία, την ομαδικότητα και τη φιλία.
💯 Ο άνθρωπος, που θα αναλάβει να μάθουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές τις τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου παρέχοντάς τους συγχρόνως αθλητική και κοινωνική παιδεία μέσα σε ένα οικογενειακό και ευχάριστο περιβάλλον, δε θα μπορούσε να ήταν άλλος, φυσικά, από τον πολύπειρο προπονητή ποδοσφαίρου, και συνεργάτη μας, Κωνσταντίνο Σπανό.
🎯 Πρωταρχικός στόχος του Κωνσταντίνου είναι η εκπαίδευση των αθλητών πάνω σε ένα προσχεδιασμένο μοντέλο προπονήσεων ανάλογα με την ηλικία / τμήμα, ώστε τα παιδιά να καλλιεργήσουν και να βελτιώσουν τις δυνατότητες τους.
❗Η δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου από τον Σύλλογο μας αποφασίστηκε με υπευθυνότητα και κατόπιν ώριμης σκέψης, καθώς εδώ και αρκετό καιρό δεν έχει εκδηλώσει κανένας ενδιαφέρον να αναλάβει το αθλητικό σωματείο του χωριού μας και κατ' επέκταση και την παιδική ομάδα ποδοσφαίρου. Αν και οι προγραμματισμένοι στόχοι μας είναι πολλοί και ο φόρτος εθελοντικής εργασίας που απαιτείται από εμάς είναι αρκετά μεγάλος, θεωρούμε ότι είναι χρέος μας να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά του χωριού μας να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, να προπονούνται, να διασκεδάζουν και να συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες με άλλες ομάδες της περιοχής μας.
❤️ Ευχή μας είναι αυτά τα παιδιά σύντομα να μπορούν να επανδρώσουν μια "βιώσιμη" ομάδα ποδοσφαίρου ενηλίκων, την οποία όλοι θα καμαρώνουμε.
ℹ️ Για αναλυτικότερες πληροφορίες και την εγγραφή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους της Σχολής Ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας:
📱Κώστας Πιτσάβας: 6983170403
📱Βαγγέλης Ρουμελιώτης: 6948107713
📱Γιώργος Μπαρμπαδήμος: 6983520199

Δεν υπάρχουν σχόλια: