Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ»: Το Μαθητικό Φεστιβάλ της Λιβαδείας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απρίλη


Με κεντρικό σύνθημα το στίχο του Μπ. Μπρεχτ «Άλλαξε τον κόσμο , το έχει ανάγκη» οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ,ετοιμάζουν πυρετωδώς αυτήν την περίοδο τα Μαθητικά τους Φεστιβάλ.

Το Μαθητικό Φεστιβάλ της Λιβαδείας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απρίλη , στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδείας , στις 19.00 και θα περιλαμβάνει θεατρικά , έκθεση σκίτσου , συζήτηση για διαδίκτυο  , συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα,
Η ΚΝΕ καλεί τους μαθητές , τους νέους της περιοχής να συμμετάσχουν στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Να δουν από κοντά ένα ξεχωριστό πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός , για τους μαθητές . Ένα Φεστιβάλ αλλιώτικο από τα αλλά φτιαγμένο από μαθητές για μαθητές , που ξεχωρίζει για την πολυμορφία του , την ζωντάνια και την φαντασία. Ένα Φεστιβάλ  που αποτελεί χώρο έκφρασης για νέους καλλιτέχνες , για την ερασιτεχνική δημιουργία ,κόντρα στα πρότυπα διασκέδασης που αναπαράγει το σύστημα.
 Η ΚΝΕ καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες να παλέψουν στο πλάι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για την ανατροπή της σημερινής βαρβαρότητας, στην πάλη για τον Σοσιαλισμό.

Νομαρχιακό Συμβούλιο Λιβαδειάς-Φωκίδας της ΚΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: