Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Την Παρασκευή η τελετή του 1ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού για την Επιχειρηματικότητα & την Καινοτομία.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σας προσκαλεί στην εκδήλωση απονομής βραβείων στα πλαίσια του 1ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού για την Επιχειρηματικότητα & την Καινοτομία.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, θα απονεμηθούν βραβεία στους μαθητές που πρώτευσαν στο Μαθητικό Διαγωνισμό.
Καλεσμένος και Κεντρικός ομιλητής είναι ο ιδρυτής & Δ/νων Σύμβουλος της Speironcompany, κος Γιώργος Κολλιόπουλος.
Ο κος Κολλιόπουλος ήταν ο πρώτος επιχειρηματίας διεθνώς ο οποίος είδε ένα σημαντικό κενό στην κατηγορία του ελαιολάδου, φτιάχνοντας το πρώτο ultra premium ελαιόλαδο και δημιουργώντας ουσιαστικά μια νέα κατηγορία στο ελαιόλαδο – ανώτερη του extra virgin.


To ελαιόλαδο λ /lambda/ είναι το μοναδικό ελληνικό προϊόν που έχει συμπεριληφθεί σε άρθρο του περιοδικού Time μαζί με τρία από τα καλύτερα και ακριβότερα τρόφιμα που υπάρχουν στον κόσμο. Επιπλέον είναι βραβευμένο με το Silver World Medal στα New York Festivals Awards 2008.
Το Μάιο του 2011 η εταιρεία Speiron υπέγραψε συμβόλαιο συμφωνίας να προμηθεύει απευθείας με τα προϊόντα της το κορυφαίο food hall του Harrods. Η εταιρεία εξάγει ακόμα, εκτός από το Harrods, στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα, στη Σιγκαπούρη και στο Χονγκ Κονγκ, σε κορυφαία luxury chic ξενοδοχεία.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: