Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Viral το βίντεο με το Ζήκο στη Λιβαδειά. Πρωτοβουλία για τη στήριξη της τοπικής αγοράς


Ρεπορτάζ Θανάσης Μερτζάνης 

«Τα πάντα έχουμε στη Λιβαδειά» είναι το σύνθημα του τηλεοπτικού μηνύματος που δημιούργησαν ευαίσθητοι Λειβαδίτες για να στηρίξουν το λιανεμπόριο σε μία συγκυρία που δοκιμάζει τις αντοχές του.

Μία εξαιρετική  ιδέα της Βάσως Μαργέλου από τη Λιβαδειά που έγινε πράξη με την αξιοποίηση των υποκριτικών ικανοτήτων της Δήμητρας Μωραίτη και του Παναγιώτη Χάνιου μαθητών που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια σε θεατρικές παραστάσεις του 1ου Λυκείου, με την σκηνοθετική επιμέλεια της Πόπης Νικήτα και τη διασκευή του σεναρίου να ανήκει στον  Δημήτρη Καραμάνη.

Μία κίνηση που σκοπό έχει να προσανατολίσει το σύνολο του καταναλωτικού κοινού μόνο στην ντόπια αγορά που δεν υπολείπεται σε τίποτα από την αγορά της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις στις αρχές Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή το σχέδιο της επαναλειτουργίας και της εστίασης με τους συντελεστές του πρώτου βίντεο για την Λιβαδειά να ετοιμάζονται για την παραγωγή και δεύτερου τηλεοπτικού μηνύματος που θα αφορά στον κλάδο που έχει υποστεί και τη μεγαλύτερη ζημιά από την πανδημική κρίση, στο οποίο ξανά θα πρωταγωνιστεί ο πολυαγαπημένος Ζήκος όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Καραμάνης..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: