Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Η ΠΕ Βοιωτίας πρωτοπορεί και προστατεύει τον αγροτικό πληθυσμό - Από τον Αγροτικό Σύλλογο Ορχομενού ξεκινά η διανομή των rapid test για τους εργάτες γης

 


Πριν ακόμη ξεκινήσει για τα καλά η αγροτική περίοδος και ο αγροτικός κόσμος βγει πoιο μαζικά για ανοιξιάτικες εργασίες  στις καλλιέργειές τους, η Π.Ε. Βοιωτίας μεριμνά  για την προστασία του αγροτικού πληθυσμού και ξεκινά  τη διανομή  rapid tests για τους εργάτες γης.

Η αρχή, μάλιστα, θα γίνει από τον Αγροτικό Σύλλογο Ορχομενού, όπως συμφωνήθηκε, μετά την προγραμματισμένη επίσκεψη που είχε σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά με την  αντιπροσωπεία τους. 

Ακόμη, οι κκ. Αχιλλέας Δούμας και Κώστας Λαντζιβίρης, έθεσαν στην κα Παπαθωμά κάποια επιμέρους ζητήματα που αφορούν άμεσα τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, μέρος των οποίων δόθηκε επί τόπου λύση!

 Σε ανάρτησή της στα social media, η κα Παπαθωμά ανέφερε ότι η πρωτοβουλία  της αυτή θα συνεχιστεί προς όσους Αγροτικούς Συλλόγους επιθυμήσουν να κινηθούν ανάλογα για τα μέλη τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: