Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμά για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

 


Ο πλανήτης τιμάει σήμερα 7 Απριλίου, την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, σε συνθήκες πανδημίας και μάλιστα τρίτου σφοδρού κύματος. Μία πρωτόγνωρη εδώ και 100 χρόνια υγειονομική κρίση, για την οποία θυμόμαστε πολύ καλά πότε εισήλθαμε, δεν γνωρίζουμε ωστόσο ούτε μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια, πότε θα απελευθερωθούμε.
Σε εποχές κρίσης συνειδητοποιούμε ότι η υγεία είναι πράγματι το πολυτιμότερο αγαθό. Είναι γεγονός ότι όλοι βιώνουμε μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα που έχει μετατρέψει την καθημερινότητα μας σε μια προσπάθεια να παραμείνουμε ασφαλείς. Η υγεία μας αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό και ένα προνόμιο που δεν είναι δεδομένο. Τώρα είναι η στιγμή να το εκτιμήσουμε περισσότερο από ποτέ. Μέσα από τα διδάγματα αυτής της πανδημίας καλούμαστε να κρατήσουμε και να παγιώσουμε τις εμπειρίες και να προχωρήσουμε στην χάραξη νέων δρόμων για την υγεία μας την επόμενη μέρα καθώς στην προάσπιση του αγαθού της υγείας δεν περισσεύει κανείς.
Η ΠΕ Βοιωτίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της αλλά κι εγώ προσωπικά βρισκόμαστε με ουσιαστικούς τρόπους δίπλα στους πολίτες και τους υγειονομικούς σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία την οποία θα ξεπεράσουμε μαζί, διατηρώντας την πίστη, την υπομονή και την αισιοδοξία μας.
Τηρούμε τα μέτρα –Μένουμε ασφαλής


Δεν υπάρχουν σχόλια: