Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Μυτιληναίος: Ολοκληρώνεται η Μονάδα Ηλεκτροπαραγωγής στον Άγιο Νικόλαο


 Με εντυπωσιακά βήματα προχωρά η κατασκευή της νέας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύσιμο φυσικό αέριο από τη Μυτιληναίος, στον Άγιο Νικόλαο Βοιωτίας η οποία θα καλύπτει το 10% των εθνικών αναγκών σε ενέργεια. Σε δημοσιογραφική επίσκεψη -κάτω από αυστηρά μέτρα- που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, έγινε μία αναλυτική παρουσίαση της εξέλιξης των έργων με ορόσημο την άφιξη της τουρμπίνας του εργοστασίου από την General Electric.

Μυτιληναίος: Σημείο αναφοράς η Μυτιληναίος για τη μετάβαση στην πράσινη ενέργεια

Όπως ειπώθηκε από τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, “η κατασκευή ενός τόσο φιλόδοξου έργου, που θα συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη της ενεργειακής ασφάλειας και σταθερότητας της Ελλάδας, ώστε να καταστεί η MYTILINEOS σημείο αναφοράς για τη μετάβαση στην πράσινη ενέργεια στην Ελλάδα” και πως η κατασκευή προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και εκτιμήθηκε ότι η μονάδα θα λειτουργήσει στα τέλη του έτους. 

Διαβάστε αναλυτικά στο https://ypodomes.com/mytilinaios-oloklironetai-i-monada-ilektroparagogis-ston-agio-nikolao-foto-apo-to-ergotaxio/

Δεν υπάρχουν σχόλια: