Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Γιώργος Μουλκιώτης: «Η Κυβέρνηση αρνείται να απαντήσει στη Βουλή για την διάλυση των ΕΛ.ΤΑ. στον Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιέων»


 Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρνείται να απαντήσει στην κοινοβουλευτική παρέμβαση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης, σχετικά με τα αιτήματα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων για την αποτροπή της υποβάθμισης των ΕΛ.ΤΑ.

Στην παρέμβασή του, ο βουλευτής επεσήμανε τον έντονο προβληματισμό του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων και την καθολική αντίθεση στην υποβάθμιση των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ και στην αλλαγή του τρόπου λειτουργείας τους, με υποτιθέμενο στόχο τη μείωση του λειτουργικού κόστους. Είχε εκφράσει την ταύτισή του, με την αγωνία της δημοτικής αρχής για το υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου, το οποίο εξυπηρετεί, εκτός από τους κατοίκους του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και κατοίκους κοινοτήτων όμορων Δήμων και ο χώρος ευθύνης του καλύπτει μια τεράστια περιοχή, ενώ οποιαδήποτε σκέψη υποβάθμισής του, σημαίνει πως οι πολίτες θα πάψουν να εξυπηρετούνται και θα ταλαιπωρούνται.

Επίσης ζητούσε την ενίσχυση σε προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό του εν λόγω υποκαταστήματος, ώστε να βελτιώσει τις υπηρεσίες του.

Το μείζον ερώτημα που προκύπτει μετά την άρνηση του αρμόδιου υπουργείου να δώσει απαντήσεις στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι:

«Τι κρύβεται πίσω από την σιωπή;

Ανεπάρκεια ή μικροπολιτικές μεθοδεύσεις»;


                                              

Από το πολιτικό γραφείο


Δεν υπάρχουν σχόλια: