Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ευχαριστήριο του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Λιβαδειάς

Χαιρώνεια, 11/01/2016
Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Λιβαδειάς, ευχαριστεί για την υποστήριξή τους:
·         Για δεύτερη φορά την κα Γαστουνιώτη Ελένη από τη Θήβα, για τα χρηματικό ποσό που διέθεσε στη μνήμη του Παύλου Γαστουνιώτη, με το οποίο αγοράστηκαν μουσικά όργανα.
·         Την εταιρεία «ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ» και τον κο Θέμη Παπαχαραλάμπους για την ηλεκτρική κουζίνα που δώρισαν για το εργαστήριο της ζαχαροπλαστικής.
·         Την εταιρεία «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» και τους κ.κ. Γουρνά και Νικολακάκη για το ψυγείο που μας δώρισαν για το εργαστήριο της ζαχαροπλαστικής.
·         Την κα Μούργου Ιωάννα έμπορο, για τα πλακάκια που μας διέθεσε και χρησιμοποιήθηκαν για την ολοκλήρωση του εργαστηρίου της ζαχαροπλαστικής.
·         Τον κο Νικολάου Θεόφιλο για την κατασκευή ολόκληρης της κουζίνας και το σύνολο των ξυλουργικών εργασιών που ήταν αναγκαίες για την καλή λειτουργία του σχολείου.
·         Την εταιρεία «ΜΟΡΦΗ» και την κα Θεοδώρου Γεωργία για τη διάθεση δύο τεχνικών της εταιρείας, για τη διαμόρφωση δύο αιθουσών του σχολείου.
·         Την κα Ζουμά – Σισμανίδου Μαριάννα, για τις επανειλημμένες προσφορές προς το σχολείο και για το πολυμηχάνημα που μας δώρισε τελευταία.
·         Τον κο Αράπογλου Νεοκλή που φιλοτέχνησε το σκηνικό της χριστουγεννιάτικης γιορτής του σχολείου.
·         Τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, που διέθεσαν τα χρήματα από τα Κάλαντα των Φώτων για την υποστήριξη του σχολείου μας. Το ποσό θα διατεθεί για την αγορά εκπαιδευτικού υλικού.
·         Τους συναδέλφους του Συλλόγου Διδασκόντων του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς, οι οποίοι δώρισαν στο σχολείο μας το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσαν στη μνήμη της μητέρας του Δ/ντη του σχολείου τους κου Αλ. Καρκάνα. Το ποσό διατέθηκε για την αγορά εκπαιδευτικού υλικού.
Τους ευχαριστούμε θερμά όλους, γιατί στάθηκαν δίπλα μας και με τη βαθιά ανθρώπινη στάση τους μας υποστήριξαν και μας ενθάρρυναν να συνεχίσουμε.


Ο Αν. Διευθυντής,
ο Σύλλογος Διδασκόντων
& οι Μαθητές
του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: