Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Τακτική Γενική Συνέλευση για την Αθλητική Ένωση Ορχομενού

Την ερχόμενη Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 11.00 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ορχομενού καλούνται από το διεκδικητικό ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενου (ΑΕΟ) να παραστούν τα μέλη και οι φίλοι της ιστορικής μας ομάδας στην Τακτική Συνέλευσή της.

Μεταξύ άλλων - σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους- θα γίνει απολογισμός πεπραγμένων, υποβολή και έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού του 2007 - 2008 καθώς και ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής.

Σε περίπτωση που η συνεδρίαση ματαιωθεί από έλλειψη απαρτίας, θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009 στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της πόλης μας έχει καταφέρει με τη νέα της Διοίκηση να μας ξανακάνει να πιστέψουμε στην... ιδέα της ΑΕΟ.

Η Αθλητική Ένωση Ορχομενού ζει νέα περίοδο ακμής με πολύ καλή πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά κυρίως με πολλά νέα παιδιά, δικά μας παιδιά, που πρώτα επιδιώκουν να τους μεταδώσουν το αθλητικό πνεύμα, την ομαδικότητα, την πίστη σε αξίες και ιδανικά και ύστερα να τους κάνουν "πρωταθλητές"! Συγχαρητήρια στο ΔΣ της ΑΕΟ και πάντα ΝΙΚΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: