Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Στο νέο πρόγραμμα του MEGARON PLUS (2014- 2015) μια εκδήλωση για το Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού

Ήταν ο «νονός» του κουμπαρά για τον χορηγικό φάκελο του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού που ανοίχτηκε σχεδόν τέσσερα χρόνια πριν με το ΔΙΑΖΩΜΑ. Από τότε κύλησε πολύ «νερό στο αυλάκι», με την απερχόμενη Δημοτική Αρχή να έχει δουλέψει μεθοδικά και να έχει παραδώσει εγκεκριμένη από το ΚΑΣ την Α` Φάση του διαχρονικού αυτού οράματος της τοπικής μας κοινωνίας ενώ σύντομα ολοκληρώνονται  και οι διαδικασίες εκείνες που αφορούν την ωρίμανση της Β` Φάσης των μελετών.
Για το λόγο αυτό αλλά με την θεσμική ιδιότητα του Προέδρου του ΔΣ ο κ. Λάμπρος Ρόδης  ανταποκρίθηκε σήμερα στο κάλεσα του κ. Σταύρου Μπένου για να διαμορφώσουν τη νέα ατζέντα των κινήσεών τους. Μεταφέροντας την επιθυμία του Δημάρχου Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανου όλη αυτή η πολυετής συνεργασία να συνεχιστεί εξίσου παραγωγικά μέχρι τέλους, ο κ. Ρόδης ενημερώθηκε από τον κ. Μπένο και για ένα ακόμη πολύ ξεχωριστό γεγονός.
Στο νέο πρόγραμμα του MEGARON PLUS – όπως τον ενημέρωσε - έχει συμπεριληφθεί - ύστερα από πρόταση του κ. Σταύρου Μπένου και του ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ - και θα παρουσιαστεί στις 13 Μαϊου 2015 στο κοινό των Φίλων του Μεγάρου, το όραμα μας για τη δημιουργία του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού.
Πρόκειται αναμφίβολα για πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, μέσα από την οποία το ΔΙΑΖΩΜΑ ουσιαστικά «ξεχωρίζει» ανάμεσα στις τόσες του επιλογές, την περίπτωση του Αρχαιολογικού Πάρκου Ορχομενού για να την «φανερώσει» σ` ένα εκλεκτό κοινό και να της δώσει πανελλήνια διάσταση.

Αν μη τι άλλο, πρέπει από αυτή την βραδιά να μην λείψει κανείς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: