Ένα ακόμη στοίχημα κέρδισε η θεατρική ομάδα του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού, παρουσιάζοντας χθες το βράδυ, στο Αρχαίο Θέατρο Ορχομενού, τη θεατρική παράσταση «Η μεγάλη παρένθεσις» των Αλ. Σακελλαρίου και Χρ. Γιαννακόπουλου. Σε έναν χώρο με ξεχωριστή ιστορική και πολιτιστική σημασία για τον Ορχομενό, οι συντελεστές της παράστασης έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή θεατρική παρουσία, συνδέοντας την παράστασή τους με ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς της πόλης μας.
Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας και του Δήμου Ορχομενού.
Τη σκηνοθεσία της παράστασης είχε ο Κωνσταντίνος Ι. Πατσαλής, ενώ τη μουσική επιμέλεια και συνοδεία ανέλαβε ο μαέστρος και συνθέτης Γιώργος Κομίτσης.
«Η μεγάλη παρένθεσις» θα παρουσιαστεί ξανά στις 17 και 18 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου