Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κεντρικός ομιλητής στην κοπή πίτας του ΣΒΘΕ


 Με κεντρικό ομιλητή τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΒΘΕ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος), την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση, που τελεί υπό την υποστήριξη του Enterprise Europe Network και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα έχει ως θεματικό άξονα «Θεσμική σταθερότητα, γεωπολιτικές ανακατατάξεις και οικονομική ανάπτυξη», ένα ζήτημα ιδιαίτερα επίκαιρο για τον επιχειρηματικό και παραγωγικό κόσμο της χώρας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου αναμένεται να αναλύσει τις προκλήσεις που δημιουργούν οι διεθνείς γεωπολιτικές εξελίξεις, καθώς και τον ρόλο της θεσμικής σταθερότητας στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου αναπτυξιακού περιβάλλοντος για την ελληνική οικονομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου