Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΑΚΟ Λιβαδειάς στη Νορβηγία

 




Από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου 2024, στο Oslofjord της Νορβηγίας, διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading και οι αθλητές μας έγραψαν ιστορία!

Η ομάδα μας "Champions" εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της, κάνοντας τη Λιβαδειά και τον Α.Κ.Ο.Λ. γνωστούς σε όλη την Ευρώπη και ανεβάζοντας την πόλη μας σε νέο αθλητικό επίπεδο.

Οι διακρίσεις μας:

• Στην κατηγορία Youth Coed Median: Κατέκτησε την 5η θέση, μόλις 9 βαθμούς πίσω από την τρίτη ομάδα!

• Στην κατηγορία Youth All Girl Median: Κατέκτησε την 8η θέση.

Οι 18 αθλητές μας: Ζωή Αργυρίου, Ιωάννα Αργυρίου, Νεφέλη Ζυλυφτάρι, Γαρυφαλλιά Καπαρού, Απόλλων Καρόκης, Μαρία Κουτουλούκη, Αλίκη Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ντελίκου, Γαβριέλα Νάσια Ντίσα, Παναγιώτα Θεοδώρα Παπανικολάου, Μαρία Πελώνη, Κωνσταντίνα Σίμου, Μαριέττα Σίμου, Άρτεμις Σπάρού, Μύρτω Σπάρου, Μαρία Σταμπόλη, Δήμητρα Σωληναραίου, Ελισάβετ Ταζεδάκη, εντυπωσίασαν με την πειθαρχία και την αφοσίωσή τους, κερδίζοντας κολακευτικά σχόλια από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading.

Αυτή η επιτυχία δεν είναι μόνο μια αθλητική διάκριση, αλλά μια τεράστια προβολή για τη Λιβαδειά. Η πόλη μας ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη, αποδεικνύοντας ότι η Λιβαδειά μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε διεθνείς διοργανώσεις και να γίνει κέντρο αθλητισμού και πολιτισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες, τις προπονήτριες Μαργαρίτα Λάμπρου και Κατερίνα Καλέγκα, και ευχαριστεί τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο γενικός αρχηγός Γιάννης Μίγας και το μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Ελένη Τουλουμενίδου.

Δεν εφησυχάζουμε όμως. Οι ομάδες Cheerleading του Α.Κ.Ο.Λ., μετά την επιτυχία τους και τη διάκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2024, ήδη προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading του 2025 που θα διεξαχθεί στη Σλοβενία!

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                          Η Γ.Γραμματέας

Χρήστος Πολατσίδης                                            Φανή Παναγιώτου

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου