Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Γιώργος Μουλκιώτης: «Προκλητική η παρέμβαση της ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ στη συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων της»





 

Ο βουλευτής Βοιωτίας και Υπεύθυνος ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Μουλκιώτης, με Κοινοβουλευτική Παρέμβαση - Αναφορά απευθυνόμενη στην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, επισημαινει   τις σοβαρές αιτιάσεις που αναφέρονται στο από 23-4-2024 Δελτίο Τύπου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θήβας, στο οποίο καταγγέλλεται η προκλητική ενέργεια της διοίκησης της ΜΟΡΝΟΣ ΑΕ, να καλέσει για ενημέρωση τους εργαζόμενους την ώρα που ήταν προγραμματισμένη στάση εργασίας, αλλά και να προβαινει σε  υποδείξεις για τις αποφάσεις του κυρίαρχου οργάνου του σωματείου που είναι η Γενική Συνέλευση, αλλα και στη στάση της Επιθεώρησης Εργασίας. 

 

Τονίζεται ακόμη, ότι είναι ευθύνη του Υπουργείου να διερευνήσει τις αιτιάσεις ως προς την επιθεώρηση εργασίας και ως προς την παραβίαση των διατάξεων του Ν. 1264/82, καθώς και να ενημερώσει τον βουλευτή για τις σχετικές αποφάσεις και τις ενέργειές του.

 

Ο Γιώργος Μουλκιώτης, βρέθηκε από την αρχή δίπλα στους εργαζόμενους και το σωματείο τους και δήλωσε την συμπαράστασή του στον αγώνα τους για την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου