Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Η Φθιώτιδα και τα προϊόντα της στην Έκθεση HORECA


 Η Φθιώτιδα και τα προϊόντα μας είχαν την τιμητική τους στην 4η & τελευταία ημέρα διεξαγωγής της έκθεσης HORECA. Το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου, μαγειρέψαμε με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας στο Gastronomy forum συνταγές με πρώτες ύλες τα προϊόντα της Φθιωτικής γης, σε μια γαστρονομική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Frosty smoothie με ξινόγαλο, ακτινίδιο Σπερχειού και στέβια, αλμυρό cheesecake με κατίκι Δομοκού, κελυφωτό φιστίκι Φθιώτιδας, μέλι και αρωματικά της περιοχής μας, καθώς και φιλέτο λαβράκι από mousse κονσερβολιάς Αταλάντης και χλιαρή σαλάτα φακής με παρθένο τοπικό ελαιόλαδο.







Η φιλοσοφία του Good Mood Food προσδίδει υπεραξία στα προϊόντα της περιοχής μας, έχοντας ως κύριο στόχο να τα προωθήσουμε σε εγχώριες & διεθνείς εκθέσεις. Μέσα από την όμορφη αυτή εκδήλωση, απευθύναμε κάλεσμα στο κοινό, να επισκεφθεί τον τόπο μας, να δοκιμάσει τα προϊόντα μας και να αφεθεί σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, εικόνων & ιδιαίτερων συναισθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου