Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

«Ενωμένοι! Αποφασισμένοι! Αισιόδοξοι!» το τρίπτυχο του Υποψηφίου Δημάρχου Ορχομενού κ. Γιάννη Νταβαλούμη


 Την ξεκάθαρη διεκδίκηση της επικράτησης του Συνδυασμού «Συνέπεια και Πράξη»  επανέλαβε απόψε από την κεντρική πλατεία Ορχομενού ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γιάννης Νταβαλούμης.


Στην κεντρική του ομιλία, με την οποία πέφτει η αυλαία ενός πλούσιου κύκλου συναντήσεων και ανταλλαγής απόψεων με όλες τις τοπικές κοινωνίες μας, ο κ. Νταβαλούμης παρουσίασε το σύνολο του προγράμματός του για τον Δήμο Ορχομενού την τετραετία 2019 – 2022. 





Η ομιλία έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων του με τα παρακάτω λόγια:
«Σας υποσχέθηκα έναν Συνδυασμό Ανανεωμένο και Εμπλουτισμένο.
Η προσφορά στον τόπο μου , είναι το πάθος μου και το κίνητρό μου!
Ο Βιοπορισμός, είναι το πάθος και το κίνητρο κάποιων άλλων!
Δεν συστηνόμαστε για 1η φορά. Με κάποιες παρουσίες που βλέπεις μόνο προεκλογικά-δεν έρχονται οι λύσεις!  Και θα δούμε, όλους εκείνους  που την επαύριον  των εκλογών θα εξαφανιστούν και θα συνεχίσουν να κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον, όπως έκαναν πάντοτε άλλωστε!
Κι εσείς ξέρετε ποιοι είναι αυτοί που έκαναν επάγγελμα την πολιτική και ποιοι είναι εκείνοι που πρόσφεραν και προσφέρουν χωρίς ανταλλάγματα.
Είμαι -και το ξέρετε- στην πρώτη γραμμή των κοινών μας αγώνων. Δεν συμβιβάστηκα και ούτε συμβιβάζομαι!» ανέφερε. Και ολοκλήρωσε μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα: «Συνεχίζουμε όλες και όλοι μαζί με επιμονή, με αποφασιστικότητα, με μαχητικότητα. Πάμε λοιπόν όλες και όλοι μαζί. Ενωμένοι! Αποφασισμένοι! Αισιόδοξοι!  Καμία ψήφος χαμένη!  
Καμία ψήφος χαρισμένη!   Με «Συνέπεια» πάμε να κάνουμε «Πράξη» όσα ονειρευόμαστε για τον Δήμο Ορχομενού! Καλή δύναμη και με τη νίκη!

Σας ευχαριστώ!» . 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου