Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Έρχεται το TEDxChalkida 2019 – Ethos – Ανάμεσα στους καταξιωμένους Έλληνες ομιλητές και ο Ορχομένιος αστροφυσικός κ. Γιάννης Τσάπρας


Μετά τις «Διαδρομές» και την «Εξέλιξη» σειρά έχει το «Ήθος». Αυτό που σύμφωνα με τον Ηράκλειτο καθορίζει τι θα μας συμβεί στο μέλλον.  Το 3ο TEDxChalkida βάζει, λοιπόν, το «Ήθος» στην ατζέντα του και υπόσχεται μια περιήγηση σε πρωτότυπες ομιλίες και ξεχωριστά δρώμενα.

Καταξιωμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα καταθέσουν τις δικές τους θέσεις για το «Ήθος» και θα καλέσουν τους συμμετέχοντες να γίνουν κοινωνοί σε αυτές. Με ομιλίες που συνδέουν το ήθος με το κοινωνικό, οικονομικό, επιστημονικό και καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, το θέμα του φετινού TEDxChalkida, θα δημιουργήσει μια ιδιότυπη δεξαμενή σκέψεων και ιδεών.

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στον χώρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, το 3ο TEDxChalkida, ανοίγει τις πύλες του.

Ανάμεσά τους και ο Ορχομένιος αστροφυσικός κ.  Γιάννης Τσάπρας, γιος του χημικού κ. Κώστα Τσάπρα, ο οποίος θα μας οδηγήσει  σε ένα συναρπαστικό συμπαντικό ταξίδι ανακάλυψης των εξω-πλανητών και των μυστικών τους.
👇Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας εδώ👇
www.tedxchalkida.com
____________________
#TEDxChalkida #Ethos #Speaker

Δεν υπάρχουν σχόλια: