Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Η Π.Ε. Βοιωτίας χρηματοδοτεί την αναβάθμιση του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ στον Ορχομενό με 63.736€ - Φ. Παπαθωμά: «Αλλάζουμε την Βοιωτία με έργα και πολλή δουλειά»



Μια ακόμη παραγωγική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας ολοκληρώθηκε την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, με την Π.Ε. Βοιωτίας να προτάσσει  έργα μεγάλης αναπτυξιακής σημασίας για την Βοιωτία. 



Συγκεκριμένα, το Περιφερειακό Συμβούλιο έδωσε την έγκρισή του για τα παρακάτω έργα ως εξής:

1.      Διοικητήριο Βοιωτίας: 

 Δρομολόγηση της επίλυσης του ιδιοκτησιακού ζητήματος για την καταπλήρη κυριότητα παραχώρηση του ακινήτου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε  συνεργασία με το αντισυμβαλλόμενο - Υπουργείο Οικονομικών. Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την αξιοποίησή του μετά από 15 και πλέον χρόνια. 

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά ανέλυσε την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας ως εξής... 



Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη κα Φανή Παπαθωμά μετά από 15 χρόνια ένα θέμα που παρέμενε στάσιμο, μπαίνει σε νέα αφετηρία... 


 

Ολοκληρώνοντας την αναφορά στο Διοικητήριο της Π.Ε. Βοιωτίας, η κα Παπαθωμά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις υπηρεσίες και τους συνεργάτες της .... 


Επιπλέον, η κα Παπαθωμά αναφέρθηκε και στην ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος, όπου - μεταξύ άλλων - προστέθηκαν και τρία ακόμη έργα: 

  • Ε      Δαπάνη απαλλοτριώσεων έργου: "Δερβενοχώρια -  Ελευσίνα" προϋπ. 200.000€ . Ένα έργο του οποίου αφού ολοκληρώθηκε η μελέτη, η Π.Ε. Βοιωτίας χρηματοδοτεί και τις απαλλοτριώσεις  έτσι ώστε να είναι απολύτως ώριμο για ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και δημοπράτηση .
  • 2.     Η Π.Ε. Βοιωτίας χρηματοδοτεί την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα  Δ.Κ.  Υπάτου προϋπ. 128.563,20€


  • 3.    Η Π.Ε. Βοιωτίας χρηματοδοτεί  αναβάθμιση κλειστού γηπέδου Ορχομενού προϋπ.63.736€     


 


«Ένα ακόμη Περιφερειακό Συμβούλιο, στο οποίο η Π. Ε Βοιωτίας ετοίμασε και εμπεριστατωμένα κατέθεσε τις εισηγήσεις της,  ψήφισε την  έγκριση για μια σειρά σοβαρών έργων , που συμβάλουν στην αναπτυξιακή πορεία του Νομού μας.

 Καταρτίσαμε το Τεχνικό μας Πρόγραμμα του  2023  και αλλάζουμε την Βοιωτία με έργα και πολλή δουλειά», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά. 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: