Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Το Παράρτημα Φωκίδας Ε.Α.Ε. ολοκλήρωσε με επιτυχία την 1η Συνάντηση Ευαισθητοποίησης & Ενημέρωσης για την Υγεία και την Πρόληψη στους Δελφούς - Πανελλαδική τιμή στο πρόσωπο της Προέδρου του Παραρτήματος Λιβαδειάς της ΕΑΕ κας Στέλλας Ταπανλή




Το Παράρτημα Φωκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργάνωσε την "1η Συνάντηση Ευαισθητοποίησης & Ενημέρωσης για την Υγεία και την Πρόληψη". Η  συνάντηση που είχε πανελλήνιο χαρακτήρα, απευθύνονταν στον πληθυσμό της Φωκίδας με στόχο την έγκαιρη ενημέρωση των συμπολιτών μας από καταξιωμένους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στον παρακάτω σύνδεσμο http://bit.ly/3FksoYy









ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Στην κατάμεστη αίθουσα «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022,  το Παράρτημα Φωκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διοργάνωσε  την

1Η Συνάντηση Ευαισθητοποίησης & Ενημέρωσης για την Υγεία και την Πρόληψη.

Η  συνάντηση που είχε Πανελλήνιο χαρακτήρα, αποτέλεσε το καίριο βήμα εξωστρέφειας του Παραρτήματος Φωκίδας,  φέρνοντας κοντά στο τραπέζι διαλόγου γύρω από τα θέματα πρόληψης και τη σημασία τους, την επιστημονική κοινότητα, τους φορείς, τον πληθυσμό της Φωκίδας.

Η εκδήλωση  αποτέλεσε Συν-διοργάνωση του Παραρτήματος Φωκίδας και των: Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας- Π.Ε Φωκίδας, του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε, της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας –Στ.Ελλάδας και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τα 300 εγγεγραμμένα άτομα συνέδρους. Πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις υψηλού επιπέδου για την ενημέρωση του κοινού.

Στη διάρκεια της διοργάνωσης έλαβε χώρα η ετήσια συνάντηση των Παραρτημάτων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με πλούσια θεματολογία που αφορά στην συνέχιση και την ενδυνάμωση του ρόλου των Παραρτημάτων. 

Η εκδήλωση αναμεταδόθηκε μέσω του facebook και βρίσκεται αναρτημένη στην σχετική σελίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μετείχαν δίνοντάς μας το έναυσμα να συνεχίσουμε την ενεργό εθελοντική μας δράση, και πιο συγκεκριμένα τον Βουλευτή Φωκίδας κ.Μπούγα, τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Δελμούζο, τον Δήμαρχο Δελφών κ.Ταγκαλή, τους Αντιδημάρχους και αιρετούς του Δήμου Δελφών, εκπροσώπους του Δήμου Δωρίδας, την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Παπαθωμά, τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Φωκίδας κ.Αυγερινό και τα μέλη του Δ.Σ, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνιάδη, την πρώην Βουλευτή Φωκίδας κ.Μανδρέκα, τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ.Κατσαγούνο, την Έφορο Αρχαιοτήτων Φωκίδας κ.Ψάλτη, την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Φωκίδας κ. Πήττα, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Κυρίτση, τον Διευθυντή Φυλακών Μαλανδρίνου κ. Παπαδήμα, την Δ/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας κ. Παπαιωάννου, την Διευθύντρια του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ιτέας

Ευχαριστούμε τον Δημοσιογράφο κ. ΛάμπροΡόδη για τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης, τους εθελοντές του Παραρτήματος για την αξιοζήλευτη προσπάθειά τους καθώς και το προσωπικό του Ε.Π.ΚΕ.Δ για τη ζεστή φιλοξενία.

                                                Εκ του Γραφείου Τύπου
























Δεν υπάρχουν σχόλια: