Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Βετεράνοι Ρόδου/Διαγόρα: Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’ τα παλιά...

Τα γραφεία του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου-Διαγόρα επισκέφθηκε χθες ο εμβληματικός παλαίμαχος τερματοφύλακας του Λεβαδειακού και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, Παναγιώτης Αγνιάδης


Έναν ξεχωριστός επισκέπτης ξεναγήθηκε, χθες το πρωί, στα γραφεία-μουσείο του Συνδέσμου Βετεράνων Ρόδου και Διαγόρα. 
Με την ευκαιρία των ολιγοήμερων διακοπών του στο νησί, ίσως ο πλέον εμβληματικός τερματοφύλακας στην ιστορία του Λειβαδειακού,  Παναγιώτης Αγνιάδης, έκανε τη «βουτιά» του στις ποδοσφαιρικές αναμνήσεις, παρέα με τους Αντώνη Κυπριώτη, Γιώργο Δουρδουνά και Ηλία Βασιλαράκη, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν στο «σπίτι» τους στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Παναγιώτης Αγνιάδης, ο οποίος τυγχάνει πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Βοιωτίας, αφιέρωσε λίγα, πλην όμως συγκινητικά, λόγια στο βιβλίο των επισκεπτών, υπενθυμίζοντας αφενός πόσο μεγάλη αίγλη είχε παλιά το ροδίτικο ποδόσφαιρο, αφετέρου δε πως οι παλαίμαχοι ανά την Ελλάδα είναι μία μεγάλη παρέα, η οποία μοιράζεται την αγάπη της για ποδόσφαιρο και τη θέλησή της προσφέρει στην κοινωνία: 

«Μεγάλη συγκίνηση, μεγάλο δέος κοντά στους παλαίμαχους των ομάδων της Ρόδου. Σε ένα γήπεδο που αν σηκώσεις το χορτάρι, βρίσκεις αίμα και ιδρώτα των παικτών, που έγραψαν ιστορία σε άλλες ωραίες εποχές. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους παλαίμαχους της Ρόδου-Διαγόρα για τις ωραίες στιγμές που ένιωσα μαζί τους μετά από δεκαετίες αγωνιστικής δράσης. Συγχαρητήρια που διατηρούν αυτό το ωραίο κόσμημα-μουσείο. Σημαντικές, αξέχαστες αναμνήσεις. Θα ξανάρθω!» Τον κ. Αγνιάδη συνόδευε ο συνεργάτης του στο Επιμελητήριο της Βοιωτίας, Νίκος Παπασταματίου. 
Πηγή https://www.rodiaki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: