Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Η ανανεωμένη σύνθεση των μελών της Α`βθμιας και Β`βθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Ορχομενού

Σύμφωνα με την υπ` αριθμ. 67/2018 απόφαση του ΔΣ το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Ορχομενού,   διαμορφώνεται ως εξής:  

  1. Τον κ. Ρόδη Λάμπρο με αναπληρωτή  την κ. Καραβαγγέλη Βασιλική, δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας. 
  2. Τον κ. Μπαμπλέκο Χρήστο  με αναπληρωτή  τον κ. Κόκκινο Ιωάννη , δημοτικοί  σύμβουλοι της πλειοψηφίας. 
  3. Τον κ. Τσάπρα Νεκτάριο με αναπληρωτή τον κ. Τσιγαρίδα Επαμεινώνδα , δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας. 
  4. Τον κ. Σκόπα Γεώργιο με αναπληρωτή  τον κ. Στεφανίδη Ιωάννη ,   δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας. 
  5. Τον  κ. Κων/νο Πατσαλή , Δ/ντή 2ου Δ. ΣΧ. Ορχομενού με αναπληρωτή του τον κ. Αθανάσιο Ζαχαροδήμο  , Δ/ντή Δ. Σχολείου Ακραιφνίας. Τ
  6. Τον κ. Μονοχάρη Ευθύμιο , Δ/ντή 1ου Δ.ΣΧ. Ορχομενού με αναπληρωτή τον κ. Κων/νο Μπαρτατίλα. 
  7. Τον κ. Ζυγογιάννη Βασίλειο   ,Δ/ντή Δ. ΣΧ. Παύλου με αναπληρώτρια  την κ. Μαρία Παπαλάμπρου ,Δ/ντρια  Δ. Σχολείου Κάστρου. 
  8. Την κα. Ελένη Γαλανάκου  με αναπληρώτρια την κα. Μαρία Ζωγράφου , από το Σύλλογο γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ορχομενού. 
  9. Τον κ. Κων/νο Δόσκορη  με αναπληρωτή  τον κ. Δημήτριο Κατσαβριά , από το Σύλλογο γονέων  του Δημοτικού Σχολείου Ακραιφνίας. 

Σύμφωνα με την υπ` αριθμ. 68/2018 απόφαση του ΔΣ, ενημερώνουμε πως το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Ορχομενού έχει ως εξής: 

  1. 1. Τον κ. Τάγκαλη Βασίλειο με αναπληρωτή του την κ. Γεωργίου – Ζάντζα Ελένη , Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ορχομενού και δημοτική σύμβουλος από την πλειοψηφίας. 
  2. 2. Τον κ. Φουρτάκα Ιωάννη με αναπληρωτή του τον κ. Ζυγογιάννη Κωνσταντίνο , δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας. 
  3. 3. Την κ. Καράλη Παρασκευή με αναπληρωτή της τον κ. Τσιγαρίδα Επαμεινώνδα , δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας. 
  4. 4. Τον κ. Στεφανίδη Ιωάννη με αναπληρωτή του τον κ. Σκόπα Γεώργιο, δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας. 
  5. 5. Τον π. Χατζηχαραλάμπους Χαράλαμπο , Δ/ντή 2ου Γυμνασίου Ορχομενού με αναπληρωτή του τον κ. Παύλου Ηλία , Δ/ντή 1ου Γυμνασίου Ορχομενού. 
  6. 6. Τον κ. Αργύριο Ραζακιά με αναπληρώτρια την κ. Χριστίνα Σπύρου εκπρόσωποι του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ορχομενού. 
  7. 7. Τον κ. Χρήστο Μπαμπλέκο με αναπληρώτρια την κ. Ζωή Κολοβού εκπρόσωποι του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων ΓΕΛ Ορχομενού και 2ου Γυμνασίου Ορχομενού αντίστοιχα. 
  8. 8. Την Ελένη Καραβαγγέλη με αναπληρωτή τον Γεώργιο Χριστοδούλου , εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων των Γυμνασίων Ορχομενού.
  9.  9. Την Μαργιάννα Μουτσανά με αναπληρώτρια την Μαρία - Ειρήνη Αραπατσάκου , εκπρόσωποι των μαθητικής κοινότητας ΓΕΛ Ορχομενού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: