Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Επίσκεψη Σεβασμιωτάτου στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων “Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ” και συνάντηση με τα παιδιά του Κέντρου Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ”

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος σήμερα επισκέφθηκε το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Ο Άγιος Βλάσιος» στα Τζιμέικα Λιβαδειάς, όπου και συνάντησε τους τροφίμους που φιλοξενούνται εκεί.

Είχε, όμως, και μια ευχάριστη έκπληξη· κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ “ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ” της Μητροπόλεως, που στεγάζεται στο θεραπευτήριο, τα παιδιά του Κέντρου έκαναν πρόβα και προετοιμάζονταν για την θεατρική παράσταση «Παραμύθι χωρίς όνομα», που θα δώσουν την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 6:30 το απόγευμα στο θεραπευτήριο.

Τα παιδιά με χαρά υποδέχτηκαν τον Σεβασμιώτατο, τον αγκάλισαν και του τραγούδησαν. Ο Σεβασμιώτατος έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην παράσταση και τα κέρασε. Τα παιδιά και ο Σεβασμιώτατος έδωσαν ραντεβού για το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιουνίου, όπου τα παιδιά θα δώσουν τη θεατρική παράσταση, στην οποία όλοι είναι καλεσμένοι. Πηγή www.imtl.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: