Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ο Ορχομένιος Επικ. καθηγητής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και μέλος της Ορνιθολογικής Εταιρείας Δρ. Γιώργος Καρρής συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Μουσείου Ζωολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος το Μουσείο Ζωολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών συμμετέχει με τριήμερες εκδηλώσεις.
  • Την Κυριακή 3/6/2018 το Μουσείο ανοίγει τις πύλες του για του Πολίτες από τις 10:00 μέχρι τις 14:30. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά ζώα και οικοσυστήματα της Ελλάδας και του Κόσμου και να συζητήσουν με το επιστημονικό προσωπικό θέματα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Τη Δευτέρα 4/6/2018 το Μουσείο θα είναι ανοιχτό και το απόγευμα ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Επικ. καθηγητή του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και μέλος της Ορνιθολογικής Εταιρείας  Δρ. Γ. Καρρή με θέμα:« Η οικολογική αξία των νησιωτικών συμπλεγμάτων του Αιγαίου και του Ιονίου για την άγρια ορνιθοπανίδα»
  • Την Τρίτη 5/6/2018 θα πραγματοποιηθεί ομιλία στις 18:00 από τον Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Φυσικού Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου του Michigan  Dr. Johannes Foufopoulo με θέμα: «Αναδυόμενες ασθένειες: Ένας διπλός κίνδυνος για τα Φυσικά Οικοσυστήματα και την Ανθρώπινη Υγεία». Θα ακολουθήσει συναυλία από το Μουσικό Όμιλο των φοιτητών του Τμήματος Βιολογίας.
 Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον χώρο του Μουσείου και στο Αμφιθέατρο 11Β του Τμήματος Βιολογίας. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα προβάλλονται επιστημονικές ταινίες με ανάλογο περιεχόμενο για τους μικρούς και του μεγάλους επισκέπτες του Μουσείου.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ: Καθημερινά: Λεωφορείο 250 (Ευαγγελισμός- Πανεπιστημιούπολη στάση  Μουσεία) από τον Σταθμό Ευαγγελισμού,. Λεωφορείο 608 (Γαλάτσι-Νεκροταφείο Ζωγράφου), 500 μέτρα περίπου από το Τέρμα (Νεκροταφείο Ζωγράφου)  εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Σάββατο- Κυριακές Αργίες: Στις προαναφερόμενες ημέρες η λειτουργία γίνεται περιστασιακά και υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις. Η πρόσβαση γίνεται με το Λεωφορείο 608 (Γαλάτσι-Νεκροταφείο Ζωγράφου), 500 μέτρα περίπου από το Τέρμα (Νεκροταφείο Ζωγράφου)  εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Η πρόσβαση με ΙΧ γίνεται από την Κεντρική Είσοδο της Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε).

Επικοινωνία: Ζωολογικό Μουσείο, Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστημιόπολη, 157 84 Αθήνα - Τηλέφωνο: 210 727 4609, 210 727 4376 - Fax: 210 727 4619 - E-mail: zoolmuse[at]biol.uoa[dot]gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: