Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Το ΓΕΛ Ορχομενού έστειλε σήμερα μαζικό μήνυμα εθελοντισμού μέσω της πανελλήνιας δράσης «Let`s Do it Greece»


Με σύμμαχο ένα ηλιόλουστο πρωινό, όπως το σημερινό, και  με τη θετικήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τους διάθεση στο ζενίνθ, οι μαθητές του Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) Ορχομενού μαζί με τη εμπνευσμένη συντονίστρια της δράσης κας Δήμητρα Τσίρη, των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων και φυσικά του ανήσυχου Δντη του Σχολείου τους κ. Γιάννη Κωτσαλά,  όχι απλά έβαλαν τον Ορχομενό στο χάρτη της πανελλήνιας εθελοντικής δράσης «Let`s Do it Greece» αλλά  έστειλαν ένα  γενικότερο μήνυμα κοινωνικής παρέμβασης στο οποίο η νεολαία μας, οι αυριανοί πολίτες – δημότες πρωτοστατούν! Το ORCHOMENOS PRESS ήταν και εκεί! 






Ο ανήσυχος Δντης του ΓΕΛ Ορχομενού
κ. Γιάννης Κωτσαλάς
 με τη συντονίστρια της δράσης
στο ΓΕΛ Ορχομενού κα Δήμητρα Τσίρη.    


Το ΓΕΛ Ορχομενού συμμετείχε μαζικά  στην Πανελλαδική Δράση Let's do it Greece και μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών έδωσε δυναμικό παρόν στην Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού (23-27 Απριλίου 2018), με όμορφες δράσεις στον χώρο του σχολείου.
Η κορύφωση των πρωτοβουλιών τους έγινε σήμερα, καθώς σύσσωμο το σχολείο και με τη συνδρομή της Δημοτικής μας Αρχής, καθάρισαν τις τάξεις τους, έβαψαν και μεταξύ άλλων ... δημιούργησαν ένα υπαίθριο σκάκι, καθώς στο σχολείο μας έχουν και πρωταθλητές του αθλήματος.

Κοντά τους βρέθηκαν – μεταξύ άλλων -  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Κική Καραβαγγέλη και ο Πρόεδρος του ΔΣ – Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Λάμπρος Ρόδης, οι οποίοι  ανταποκρίθηκαν στο ανοικτό κάλεσμά τους, προκειμένου να τους επιβραβεύσουν για την κοινωνική τους ευαισθησία, να τους συγχαρούν που θέλουν να κάνουν το σχολείο τους ακόμη ομορφότερο!

  Παιδιά, θερμά συγχαρητήρια για όλα!!! Καλή πρόοδο στη ζωή σας!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: